Szexjelenetet forgatott Salma Hayek és Lady Gaga?

Oscar-gyanús alakítást hozott Lady Gaga Ridley Scott tavaly ősszel megjelent rendezésében, A Gucci-házban, amely úgy tűnik, hogy az eredeti tervek szerint sokkal érzékibb film is lehetett volna.

Egy sajtóbeszélgetésen Gaga elmondta, hogy az általa állta Patrizia Reggiani, illetve Salma Hayek alakított Giuseppina "Pina" Auriemma közötti kapcsolat intimebb irányt vett volna a történetben, ezek a jelenetek végül a vágás során kikerültek a cselekményből.

“Van egy egész oldala ennek a filmnek, amit  eddig nem láttatok, amelyben Pina és én szexuális kapcsolatot alakítottunk ki” - jegyezte meg Gaga, majd hozzátette, hogy ez talán egyszer majd látható lesz a rendezői változatban.

“Azt hiszitek viccel” - fűzte hozzá maga Salma Hayek.

Lady Gaga korábban egyébként elmondta, hogy a szerepre való felkészülése súlyosan megviselte a lelkiállapotát, így a későbbiekben pszichiátria segítségre volt szüksége.

dráma | krimi | thriller

Maurizio Guccival, az ikonikus divattervezővel bérgyilkosok végeztek, a nyomozati szálak pedig feleségéhez, Patrizia Reggianihoz vezettek. Az asszonyt 26 év börtönbüntetésre... több»