Lássuk be az olyan filmeket Quentin Tarantinotól, mint a Django elszabadul, a Kill Billvagy épp a Kutyaszorítóban, nem szívesen vetítenének le a szülők a csemetéiknek.

Mielőtt azonban bárki azt gondolná, hogy a rendező személyes ízlését illetően is csakis az elképesztően naturalisztikus, akciódús és persze alpári filmeket preferálná, muszáj egy kitérőt tennünk azt illetően, hogy Tarantino maga is apuka.

A Deadline magazinnak adott interjú során pedig fel is merült a kérdés, hogy látta-e már a kislányával a Jégvarázs 2-t, amelyre a rendező röviden ki is fejtette, hogy talán egy kicsit túl sokszor hallotta az előző rész dalbetéteit, arról nem is beszélve, hogy neki személy szerint egy másik animációs film jobban tetszik.

„Az a fickó vagyok, akinek az Aranyhaj és a nagy gubanc sokkal jobban bejön, és azon vagyok, hogy a lányom érdeklődését is inkább erre tereljem a Jégvarázstól” – jegyezte meg humorosan Tarantino.

A legtöbbek talán egyetértenek abban, hogy az Aranyhaj szintén folytatást érdemelne, akárhogy is nézzük azonban, az alig egy hete mozikba került Jégvarázs 2 hazai bevételei máris elérték a 143 millió dollárt, a nemzetközi bevételek pedig a 371 millió dollárt.

A produkció az eredeti stábbal, Chris Buckkal és Jennifer Lee rendezőpárossal tért vissza, a történet pedig végre olyan további izgalmas kérdéseket feszeget, vajon miért is született Elsa varázserővel.

Ha pedig mostanáig nem sikerült eldönteni, érdemes-e beülni a Jégvarázs 2-re. kedvcsinálónak mindenképp lessetek rá a film előzetesére.