Megérkezett a Sony legújabb animációs filmjének, a Teljes kikapcsolódás magyar előzetese, amiből persze nem hiányozhat a robot és kutyainvázió sem.

A Teljes kikapcsolódás története szerint egy vidám kiscsalád legidősebb sarja, Katie épp felvételt nyert a filmes egyetemre, amelyre már évek óta vágyott. A lány mindig is kissé különcnek érezte magát, így alig várja, hogy magához hasonló emberekkel ismerkedjen meg. Édesapja, Rick persze egészen szomorú, hogy csemetéje elhagyja a családi fészket, így az utolsó pillanatban egy utolsó családi vakációt tervez a família számára, ám az út során semmi sem úgy történik, ahogy annak lennie kellene.

Az animációs film rendezői székét Michael Rianda és Jeff Rowe foglalhatták el, ami azonban még ennél is ütősebben hangzik, hogy a munkálatokban producerként Phil Lord és Chris Miller is részt vettek, akiknek korábban a Pókember - Irány a Pókverzumot köszönhetjük.

Bár a premierre egy kicsit várniuk kell a rajongóknak, hiszen a Teljes kikapcsolódás szeptember 18-án érkezik a hazai mozikba, addig is mindenki figyelmébe ajánljuk az előzetest, amely garantáltan hangulatba hoz mindenkit!