Már csak egy hét és végre a mozikba kerül a következő Marvel-film, a Thor: Szerelem és mennydörgés. A film főhősét alakító Chris Hemsworth egy interjúban érdekes kulisszatitkot árult el a szereplőkről.

Mint ismert, az ausztrál színész alakítja a villámok és mennydörgés istenét immár bő egy évtizede. Az új film lesz az első a Thanos elleni csata után, amelyben újra láthatjuk őt. Thor ezúttal több fronton is küzdeni fog: egyfelől szembe kell néznie a rettegett Gorral, az istenek mészárosával, másfelől el kell döntenie, hogy apjától örökölt felelősségét vagy a halandó szerelmet választja.

A filmben igazi sztárparádéra lehet számítani, hiszen Chris Hemsworth mellett Bradley Cooper, Russell Crowe, Natalie Portman, Matt Damon és Melissa McCarthy is szerepelni fog, nem beszélve Christian Bale-ről, aki Gorrt fogja alakítani. De visszatérve az ausztrál színészre és az érdekes kulisszatitokra…

Chris Hemsworth elárulta, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés igazi családi munka volt részükről. Ugyanis a filmben nem csak ő, de két gyermeke is szerepelni fog. A sztár Elsa Patakyval három gyermeket nevel, ikerfiai mellett van egy lánya is. A filmben utóbbi és az egyik iker kapott egy-egy kisebb cameót: fia az ifjú Thort, lánya pedig Szerelmet fogja alakítani. De nem csak Chris Hemsworth gyermekei kaptak szerepet a filmben: a rendező Taika Waititi, Natalie Portman és Christian Bale gyermekeit is láthatjuk majd egy-egy apró szerepben.

Chris Hemsworth egyébként az interjúban azt is elárulta, hogy ez részéről csak egy egyszerű kaland volt, így senki se számítson rá, hogy gyermekei mostantól a filmezés felé fognak fordulni. Nem szeretne belőlük gyereksztárt csinálni, ez inkább egy egyszeri családi móka volt, amit egyébként a gyerekek is nagyon élveztek.

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Lehetséges volna, hogy miután sikerült legyőzni Thanost, az őrült titánt, megmenteni a fél univerzumot, a Bosszúállók oszlopos tagja, Thor méltatlanná váljon mindarra, amelyet... több»