2019.06.14   szerző: csd   hozzászólások: 0

Hamarosan megérkezik az év egyik legjobban várt animációs filmje, a Toy Story 4.

A franchise harmadik része annak idején közel 200 millió dolláros bevételt hozott a kasszáknál a nyitóhétvégén, és ha hihetünk az eddigi előrejelzéseknek, a negyedik rész is megismétli majd a korábbi epizódok sikerét.

Megérkeztek ugyanis az első értékelések a Toy Story 4-hez a Rotten Tomatoeson. A portálon az animáció értékelése ráadásul 100 százalékon áll. A nézők mindeddig átlagosa 8,59 ponttal jutalmazták, a legtöbben pedig egyszerűen fantasztikusnak tartják a produkciót.

„Édes Istenem, ez annyira jó!” – írja a Times szerzője, Kevin Maher. A New York és a Vulture magazin kritikusa, Bilge Ebiri szerint: „Mindannyian legbelül olyanok vagyunk, mint Forky. Az Toy Story pedig képes áttörni a saját határait, hogy új területeket nyisson a számunkra.”

„A Toy Story 4 keserédes lezárása tulajdonképpen a tökéletes befejezés a franchise számára” – jegyzi meg a New York Posttól Johnny Oleksinski.

A Pixar legújabb animációja tehát már most tarolt a kritikusok körében, rövidesen pedig a hazai nézők is beülhetnek rá, hiszen a Toy Story 4 alig egy hét múlva, június 20-én érkezik a mozikba.