Tarol a Netflixen a hazai előfizetők körében a Julien Leclercq rendezésében készült A félelem bére című akciófilm.

A film történetében egy különleges csapatot egy menekülttáborba vezényelnek, ahol egy robbanásveszélyes olajkutat kell biztosítaniuk. Mindössze 24 órájuk maradt arra, hogy a helyszínre érjenek, miközben robbanásveszélyes nitroglicerint szállítanak a sivatagon keresztül. Az instabil anyag mindannyiukkal végezhet, a helyzetet pedig tovább nehezíti a nehéz terep, fegyveres támadások és az aknamezők.

Leclercq rendezése tulajdonképpen az 1953-ban megjelent Henri-Georges Clouzot azonos című, A félelem bére alkotásának feldolgozása. Az új produkció március 29-én debütált a platformon, néhány nap alatt pedig a magyarországi nézők kedvencévé vál, amely olyan címeket szorított maga mögé, mint a Tűzrőlpattant és A vadász szíve.

 A félelem bére 60 százalékos értékelést kapott a Mafabon, a film főszerepeiben érkezik Franck Gastambide, Alban Lenoir, Ana Girardot, Sofiane Zermani, Birol Tarkan Yildiz, Douglas Grauwels és Joseph Beddelin.

A mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | kaland

Egy halálos robbanás megakadályozása érdekében egy illegális crack csapatnak 24 órája van arra, hogy két teherautónyi nitroglicerinnel átvágjon egy veszélyekkel teli sivatagon. több»