Talán sokan nem irigyelik most Margot Robbie-t, hiszen alig került mozikba a Ragadozó madarak, a színésznő máris utazhatott az Öngyilkos osztag 2 forgatására.

Noha a Ragadozó madarak igencsak pozitív kritikai fogadtatásban részesült, a film várt anyagi sikere igencsak elmaradt. A Warnernél mint egy utolsó mentőövként megváltoztatták a produkció címét, ám egyelőre kétséges, hogy mindez javít majd valamit is a siralmas bevételen.

Persze senki nem szeretne mindezek után előre inni a medve bőrére, de James Gunn rendezésével a rajongók nagy valószínűséggel végre megkaphatják azt az Öngyilkos osztag filmet, amelyre évek óta várnak. Gunn parádés szereposztást állított fel, hiszen Robbie mellett Idris Elba is szerepet kap majd a filmben.

Az már most bizonyosan tudható, hogy Joker nem kap majd szerepet a filmben, hiszen Jared Leto időközben „átigazolt”, így jelenleg a Morbius forgatásán dolgozik Los Angelesben. Bár a film szinopszisa egyelőre nem ismert, az már korábban is felmerült, hogy a folytatás lényegében rebootolja a 2016-ban mozikba került Öngyilkos osztag sztoriját.

Térjünk is vissza azonban Margot Robbie-ra, akinek Harley Quinnjét kétségtelenül imádják a rajongók többsége, egy friss forgatási fotó alapján azonban úgy néz ki, a folytatásban visszatértek a karakter klasszikus fekete-piros külsejéhez.

Az Öngyilkos osztagra azonban még egy picit várniuk kell a mozirajongóknak, hiszen a film 2021. augusztus 4-én kerül majd a mozikba.