Újabb színészből lesz Joker a következő Batman filmekben?

Már jó ideje nem hallottunk a készülő Batmanről, most pedig úgy tűnik, hogy a Matt Reeves rendezésében készülő film újabb karakterrel bővül.

Kérdéses volt ugyanis, vajon felbukkan-e majd Joker is a történetben, a karakter mellőzése ugyanis kissé furcsa is lett volna, tekintve, hogy a Batman rendre felvonultatja majd a Sötét lovag legősibb ellenfeleit, köztük Pingvint és Rébuszt is.

A Direct magazin legfrissebb értesülései szerint Joker szintén jelen lesz majd a produkcióban, bár egyelőre kérdéses, ki is alakítja majd a figurát. Legutóbb Joaquin Phoenix bújt a bűn bohóchercegének bőrébe, amely hatalmas szakmai elismerést és áttörést hozott a számára, arról nem is beszélve, hogy a viszonylag alacsony költségvetésű Joker 1,074 milliárd dollárt hozott a konyhára a készítőknek.

Egyelőre tehát kérdéses, ki lesz az új Joker, bár tekintve, hogy mindeddig igencsak lassan érkeztek lényeges információk a Batman munkálatairól, még jó ideig várni kell majd arra, hogy konkrétumot is megtudhassanak a rajongók.

A Batman mindenesetre a tervek szerint 2021. októberében kerül majd a mozikba olyan nevekkel a fedélzeten, mint Robert Pattinson, Andy Serkis, Zoë Kravitz, Colin Farrell, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Jayme Lawson és Peter Sarsgaard.