Újdonságok a Netflixen: 10 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (október 24-30)

Izgalmas hétre számíthatunk a Netflix premierek szempontjából. Színre lép végre Guillermo del Toro antológiasorozata, érkezik egy feszült krimi Jessica Chastain és Eddie Redmayne főszereplésével és egy régi klasszikus háborús film újragondolása. Persze ez még nem minden - a soron következő listában megtalálhatjátok a legtöbb eredeti Netflix-filmet és sorozatot, amelyek a következő héten debütálnak a szolgáltatónál. Minden produkció egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges.

#10

akció | animáció | kaland

Netflix

A mágia létezik, de el van rejtve a nyilvánosság elől. Daniel tudja, hol találja meg. Felfedez egy furcsa összetevőt, amivel veszélyes alkimisták figyelmét kelti fel. Kockázatos... több»

A Daniel Spellbound egy fantasy-történet, amely a mai New Yorkban játszódik, azzal a különbséggel, hogy itt a mágia valóban létezik - csak el van rejtve a nyilvánosság elől. A sorozatban az ismertebb szinkronszínészek között hallhatjuk Catherine Disher és Rainbow Sun Francks hangját is.
#9

akció | dráma | kaland

Netflix

A tizenhat éves Nathan a világ legrettegettebb varázslójának törvénytelen fia. Egész életét azzal töltötte, hogy figyelték, nem találnak-e olyan jeleket, amelyek arra utalnak,... több»

A sorozatban két háborúzó klán közé szorulva egy halálos mészárlásért felelős hírhedt boszorkány fia megpróbálja megtalálni a helyét a világban, és felfedezni az erejét. A főbb szerepekben Kerry Fox, David Gyasi és Tim Plester láthatóak.
#8

animáció | romantikus | vígjáték

Netflix

A sorozatban megismerkedhetünk Anzuval, aki nem egy tipikus hős. Legszívesebben a macskáival, videójátékokkal és csokival tölti ki a mindennapjait. Azonban ez egy csapásra... több»

A Romantikus gyilkos eredetileg egy japán mangasorozat volt, amelyet Wataru Momose írt és illusztrált. 2019 júliusától 2020 júniusáig futott Japánban, a fejezeteket négy kötetben gyűjtötték össze. A történetben egy visszahúzódó lányt ismerhetünk meg, akit hirtelen udvarlók tömege vesz körül, ami neki cseppet sincs ínyére.
#7

56 Mussolini kincse  (2022)

(1)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy milánói háborús vállalkozó egy csapatnyi csavargót és gazembert válogat össze, hogy elraboljanak egy Benito Mussolini tulajdonában lévő legendás kincset. több»

Ebben az olasz krimiben a második világháború befejezése előtt egy csapat szedett-vedett csavargó és bűnöző összeáll, hogy megszerezzék Mussolini kincseit, amelyeket a fasiszták Milánóban tartanak elzárva.
#6

64 A pokol bugyra  (2022)

(10)

horror

Netflix

Egy világtól elzárt kolostorban a szerzetesek klinikát működtetnek a megszállottak számára. Egy nap egy fiatal rendőr, Marek érkezik a kolostorba. Lelkésznek adva ki magát... több»

A lengyel horror középpontjában egy rendőr nyomozása áll, aki munkája során eljut egy félreeső kolostorba, ahol sötét titkokba botlik bele.
#5

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Nina, a tehetséges zongorista lupuszban szenved. Váratlan, de erős kapcsolatot alakít ki Gabriellel, a róla gondoskodó orvoscsapat egyik tagjával. Gabriel önbizalmat ad neki, hogy... több»

A film főbb szerepeiben Giulia Be és Henry Zaga láthatóak, a rendező Diego Freitas. A történet szerint egy autoimmun betegségben szenvedő lány transzplantációra vár, és úgy érzi álmai kicsúsznak a kezei közül. Viszont egyik orvosa támogatásával megpróbál bekerülni a Sao Pauló-i Szimfonikus Zenekarba.
#4

60 Wendell és Wild  (2022)

(2)

animáció | fantasy | horror | kaland | vígjáték

Netflix

Két cselszövő démontestvérnek, Wendellnek és Wildnak szembe kell néznie ősellenségükkel, a démonirtó apácával, Helly nővérrel és két segédtisztjével, a gót... több»

Henry Selick (a Coraline rendezője) új stop-motion animációs filmje már régóta váratott magára, de jövő héten véget ér a várakozás. A film középpontjában két cselszövő démontestvér áll, akik tervet eszelnek ki, hogy legyőzzék főellenségüket. Az animációs filmet többek között Lyric Ross, Jordan Peele és Keegan-Michael Key szinkronizálta.
#3

akció | dráma | háborús | történelmi

Netflix

Egy fiatal német katona az első világháború nyugati frontján borzasztó események tanúja és elszenvedője lesz, melyek során kénytelen megtapasztalni a velőig hatoló szorongás... több»

A háborús film rendezője Edward Berger, a főszerepben Daniel Brühl látható. A történet szerint Paul Baumer, Albert és Müller önként jelentkeznek a német hadseregbe hazafias indulatoktól vezérelve, viszont gyorsan kiábrándulnak, amikor szembesülnek a háború valóságával. A film különlegessége, hogy angol és német nyelvű párbeszédek is elhangzanak benne.
#2

74 A másik nővér  (2022)

(14) (6)

dráma | életrajzi | krimi | thriller

Netflix

Egy hírhedt ápoló több száz kórházi beteg haláláért lehet felelős. Kolléganője a saját testi épségét figyelmen kivül hagyva igyekezett bebizonyítani, hogy a titokzatos... több»

Ez az igaz történeten alapuló film egyike azoknak a Netflix-filmeknek, amelyek reményeik szerint jól szerepelnek majd a 2023-as Oscar-gálán. A főszerepekben Eddie Redmayne és Jessica Chastain látható. A történet egy ápolónőről szól, aki saját életét és karrierjét kockáztatja, hogy kiderítse az igazságot egy orvosról, aki látszólag több betegét is megölte. A rendező Tobias Lindholm.
#1

dráma | horror | misztikus | thriller

Netflix

A sorozatban a díjnyertes és elismert filmkészítő-rendező, Guillermo del Toro bemutat egy gyűjteményt, ami érdekes történetekből áll, amik a horror alapjain nyugszanak. A... több»

A gyakran idézett "horror mestere", Guillermo Del Toro új antológiasorozata baljós történetek gyűjteménye, amelyeket napjaink legelismertebb horror-alkotói mesélnek el. A sorozat szokatlan megjelenési ütemterv szerint fog megjelenni: a Halloween előtti héten naponta két epizódot tesznek közzé.