Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (augusztus 21-27.)

Közeledve a nyár végéhez femerülhet a kérdés: vajon mit tartogat még a számunkra a Netflix? Aggodalomra semmi ok, temérdek új tartalom, sorozatok folytatása és sztárparádé várja a nézőket. Soron következő listánkban összeválogattuk a Netflix jövő héten érkező eredeti tartalmait, természetesen ez nem minden, a teljes felhozatalt megtaláljátok itt. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

akció | kaland | krimi

Netflix

Erin Collantes, a Spanyolországban élő brit tanárnő egy szupermarket kirablásába keveredik. Amikor az egyik rabló azt állítja, hogy felismerte őt, az élete kezd a feje tetejére... több»

A hétrészes minisorozat Barcelonában játszódik. A Doc Martin és a Válaszcsapás írója, Jack Lothian által készített széria egy külföldi brit tanárnőről szól, akit utolér a múltja, miután belekeveredik egy szupermarket kirablásába.
#5

horror | thriller

Netflix

Nyolc horrorrajongó barát küzd az életéért, amikor egy gyilkos bohóc, aki úgy tűnik, ismeri a közös, borzalmas titkukat, elkezdi egyenként kiiktatni őket. több»

Nyolc fiatal egyetemi hallgató minden héten találkozik egy könyvklubban, hogy megosszák egymással a horrorirodalom iránti szenvedélyüket. Miután egy halálos balesettel végződő jelmezes csínytevésben és egy hallgatási paktumban cinkosok lesznek, a fiatalok csoportját egy névtelen író kezdi fenyegetni, aki fel akarja fedni a sötét titkukat. Zaklatójuk azzal fenyegetőzik, hogy a közösségi oldalakon egy róluk szóló véres horrorregényt tesz közzé. Minden egyes közzétett fejezetnél egyikük meghal. Miközben bizalmatlanok egymással, a csoport tagjai a túlélésért harcolnak egy egyetemi kampuszon. Bármelyikük lehet a következő áldozat.... vagy a gyilkos.
#4

dokumentum | sportfilm

Netflix

Ez a dokumentumfilm azt vizsgálja, hogy a legendásan kegyetlen futballedző, Urban Meyer hogyan változtatta a 2000-es évek szedett-vedett Florida Gators csapatát győzelmi gépezetté. több»

Az egyetemi futball nagy sikernek örvend Floridában, és ez talán sehol sem nyilvánult meg jobban, mint a Florida Gators 2005 és 2010 közötti rendkívüli történetében. A kilencvenes években Steve Spurrier edző vezetésével lezajlott sikerszéria után 2005-re a Floridai Egyetem győzelmi sorozata elapadt. Ekkor lépett be Urban Meyer, a Gators új vezetőedzője, aki nemcsak legendás győzelmek sorát hozta, hanem könyörtelen drámát is, amely messze az öltözőn túl is éreztette a hatását. Ez a négy epizódból álló doku-sorozat a Gators legzseniálisabb győzelmeinek és vereségeinek lebilincselő történetét meséli el.
#3

66 Világítótorony  (2023)

(1)

valóságshow

Netflix

Hoshino úr és Wakabayashi úr havonta egyszer komolyan elbeszélgetnek kettesben. Ez egy olyan beszélgetős varietéműsor, amelyet 6 egymást követő hónapban rögzítettek, és... több»

A nagysikerű zenész Gen Hoshino és a népszerű komikus Masayasu Wakabayashi találkoznak, hogy felemelő beszélgetéseket folytassanak a munkáról, a családról és a jövőre vonatkozó reményekről.
#2

akció | dráma | fantasy

Netflix

A Ragnarök a harmadik évadban Thor (Magne) és Loki (Laurits) reinkarnációinak konfliktusa felé tart. A második évad azzal ért véget, hogy Laurtis megkaparintotta a saját férgét,... több»

A Ragnarök a felnőtté válás drámája, amely az északi mitológiára épül, és egy új, meglepő szemszögből közelíti meg azt. A sorozat a lélegzetelállító norvég vidéken fekvő, fiktív Edda nevű kisvárosban játszódik. A történet Edda lakói körül forog, akik talán nem mind azok, akiknek vallják magukat. Velük együtt éljük át a drasztikusan változó világot: olvadó jégsapkák, meleg telek, heves felhőszakadások. Egyesek szerint egy újabb Ragnarök felé tartunk. Hacsak valaki nem avatkozik bele a dolgok folyásába.
#1

vígjáték

Netflix

A film középpontjában az életre szóló legjobb barátnők, Stacy (Sunny Sandler) és Lydia (Samantha Lorraine) állnak, akik mindig is epikus bát micvákról álmodtak. De amikor a... több»

Stacy és Lydia legjobb barátnők, akik mindig is arról álmodtak, hogy egy fantasztikus bat mitzvah-t tartanak. De a dolgok komikusan félresiklanak, amikor egy népszerű fiú és egy középiskolai dráma veszélyezteti a barátságukat és a felnőtté válási ünnepségüket.