Vámpír, testhorror és romantika: Ezen a 6 premierfilmen nem fogsz unatkozni a hétvégén

Bár már éledezik a tavasz és apránként egyre szebb odakint az idő, még mindig nem az igaz. Hétvégére ráadásul esőt is mondanak, így könnyen lehet, hogy a tervezett kirándulás helyett B-tervvel kell előrukkolni. Arra pedig egy jó mozi vagy otthoni filmnézés kiváló lehet. Hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni, hogy mit nézzetek meg, mutatunk három-három filmet, amit a hétvégén a mozikban vagy valamelyik streaming platformon megnézhettek.

#6

62 M3GAN  (2022)

(27) (6)

horror | sci-fi | thriller

SkyShowtime | Telekom TVGO

Gemma egy robotikai játékgyártó cégnek dolgozik, amely hamarosan piacra dob egy babát, amely képes a gyerekekkel barátkozni, és a szülők hasznos segítőtársává válni. Ez az... több»

Gemma briliáns robotikus egy játékgyártó cégnél, és a mesterséges intelligencia segítségével kifejleszti a M3GAN névre hallgató, élethű babát, melynek rendeltetése, hogy a gyermek legnagyszerűbb társa, és a szülők legnagyszerűbb szövetségese legyen. Miután váratlanul a gyámsága alá kerül elárvult unokahúga, Gemma igénybe veszi a M3GAN prototípusát – és ennek a döntésének felfoghatatlan következményei lesznek... Április 14-től a Telekom TVGO-n.
#5

64 A hét király halála  (2023)

(1) (1)

akció | dráma | történelmi

Netflix

Edward király halála után betolakodók és rivális örökösök harcolnak a koronáért, és Uthrednek ismét kalandoznia kell bajtársaival, miközben megpróbálják egyesíteni... több»

Edward király halála után betolakodók és rivális örökösök harcolnak a koronáért, és Uthrednek ismét kalandoznia kell bajtársaival, miközben megpróbálják egyesíteni Angliát. A film a Netflix nagy sikerű sorozata, Az utolsó királyság negyedik és ötödik évada között játszódik. Premier április 14-én a Netflixen.
#4

65 A jövő bűnei  (2022)

(9) (9)

dráma | erotikus | horror | sci-fi

Cinego | Telekom TVGO

A közeljövőben az emberek fejlődésük során megpróbálnak majd alkalmazkodni a szintetikus környezethez. Míg egyesek kihasználják a transzhumanizmusban rejlő korlátlan... több»

A nem is olyan távoli jövőben az emberiség megtanul alkalmazkodni szintetikus környezetéhez. Ez az evolúció az embereket túllépi természetes állapotukon és metamorfózisba vezet, ami megváltoztatja biológiai felépítésüket. Saul Tenser híres performansz művész, aki magáévá tette ezt az új állapotot, társával, Caprice-cel együtt avantgárd előadásokon mutatja be szerveinek metamorfózisát. Mától a Telekom TVGO-n.
#3

88 Suzume  (2022)

(4) (2)

akció | animáció | kaland

Egy 17 éves lány, Suzume felnőtté válásának története, amely Japán különböző, természeti katasztrófák által érintett helyszínein játszódik, ahol a hősünknek be kell... több»

Suzume átlagos 17 éves diáklány egy japán kisvárosban. De egy nap találkozik valakivel, és attól kezdve semmi sem átlagos, ami vele történik. Az ő dolga lesz, hogy megküzdjön a föld alatt élő istenekkel, és megakadályozza, hogy az országszerte létező portálok valamelyikén keresztül a felszíni világba jusson a féreg, amely a földrengéseket okozza. Lehetetlen? Mesebeli? Ilyen tuti nincs? Eddig ő is így gondolta. De megismerkedik a jóképű sráccal, Szótával, akiről nemsokára kiderül, hogy különleges feladata van: ő egy Záró, akinek ki kell üldöznie ebből a világból a gonosz isteneket. Szuzume új barátja társaságában bejárja Japánt, és egyre több támadást kell visszaverniük. Miközben új tájakon járnak, új emberekkel ismerkednek meg, evilági és túlvilági veszélyeket küzdenek le, a lány rájön, hogy nem véletlenül keveredett bele ebbe a kalandba. Talán járt már valaha az egyik titokzatos ajtó túloldalán… Mától a mozikban.
#2

64 Gyönyörű sorscsapás  (2023)

(6) (2)

dráma | romantikus

Abby (Virginia Gardner) egy fiatal és művelt lány, akit nem lehet csak úgy rászedni, de amikor találkozik a javíthatatlan nőcsábásszal, Travisszel (Dylan Sprouse), az ő világa is... több»

Abby Abernathy most kezdi a főiskolát, és feltett szándéka tanulmányaira koncentrálni és új életet kezdeni. Tervei azonban füstbe menni látszanak, amikor találkozik Travis “Veszett Kutya” Maddoxszal, a rosszfiú imázsú bunyós sráccal, aki egyben a lányok kedvence a kampuszon. Travis megtestesíti mindazt, amit Abbynek kerülnie kell és kerülni is akar. A fiút azonban csak bátorítja és izgatja, ahogy Abby ellenáll sármjának, így hát egy kis fogadást ajánl neki, aminek következményeképpen szobatársak lesznek egy hónapra. Egyikük sem sejti ekkor még, hogy egymásban emberükre találtak… Mától a mozikban.
#1

62 Renfield  (2023)

(15) (15)

fantasy | horror | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Renfield (Nicholas Hoult) a nárcisztikus Drakula (Nicolas Cage) megkínzott segítője. Renfield mindig kénytelen megszerezni gazdája zsákmányát és végrehajtani a parancsát,... több»

A gonosz nem él örökké, ha nincs egy kis segítsége. Drakula hűséges szolgájának modern rémmeséjében Nicholas Hoult alakítja Renfieldet, a történelem legnarcisztikusabb főnökének, Drakulának meggyötört segédjét. Renfield arra kényszerül, hogy ő szerezze be gazdája zsákmányát, és teljesítenie kell minden parancsát, legyenek azok bármilyen elfajzottak is. Ám most, több évszázadnyi szolgaság után Renfield készen áll arra, hogy megnézze, van-e élet a sötétség hercegén túl is. Bárcsak megtalálná a módját, hogyan vessen véget ennek a kölcsönös függésnek. Mától a mozikban.