Vámpírhorror a Drive stílusában: Az új Netflix-film a Batman alkotóitól

Néhány nap múlva érkezik a mozikba az új Batman, azonban Matt Reeves nem készül vakációzni, hiszen egy további izgalmas projektje van készülőben a Netflixnél.

A Deadline magazin értesülései szerint Reeves produkciós cége, a 6th & Idaho a streamingszolgáltató számára készít horrorfilmet, amely a Drive - Gázt! stílusát ötvözi majd egy véres vámpírsztorival. Úgy tűnik, hogy Reeves nem csupán a denevér témától, hanem a neo-noir hangulattól sem szeretne egyelőre elfordulni.

A Smile címen futó projekt rendezői székét William McGregor foglalhatta el, aki korábban olyan produkciókon dolgozott, mint a Poldark és Az Úr sötét anyagai, 2018-ban pedig a Gwen című filmjével bizonyította, hogy nagyon is tudja, mi kell a horrorfilmek rajongóinak.

A Smile története szerint Millie élete egy nap teljesen a feje tetejére áll, amikor egy Los Angeles-i iskolai kirándulás során a lányt megharapja egy vámpír.

Millie mindenáron ember akar maradni, hamarosan rájön, hogy ugyan van rá mód, hogy meggátolja az átalakulást, a probléma mégis az, hogy ehhez meg kell ölnie azt, aki megharapta őt.

Bár egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ a filmmel kapcsolatban, feltételezhetően 2023-ban debütál majd, a Batmanre viszont csak március harmadikáig kell várnunk.

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»