2021.06.28   olvasottság: 6000x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Alig néhány hete még az volt a kérdés, vajon visszatérnek-e majd a nézők a mozikba a hosszas lezárások után, a Halálos iramban 9 bevételeit tekintve pedig mindez mostanra kétségtelenné is vált.

A franchise kilencedik felvonása jelenleg 70 millió dolláros bevétellel büszkélkedhet, amely a jelenlegi helyzetet tekintve igencsak kiemelkedőnek mondható. A teljes saga, beleértve a Hobbs és Shaw spinoffot csaknem 400 millió dollárt hozott a konyhára a stúdiónak, persze a történetnek ezzel még közel sincs vége.

Jövő év januárjában forog a tizedik rész, amelyet két külön fejezetre bontanak majd a készítők, ám ezután sem beszélhetünk arról, hogy a Halálos iramban filmek a finishbe kanyarodnak, hiszen Vin Diesel szerint bőven van még sztori és ötlet a tarsolyban.

Nemrégiben Tyrese Gibson beszélt arról egy interjúban, hogy saját meglátása szerint elképzelhetőnek tartja, hogy a filmszéria a jövőben Transformers, illetve Jurassic Park crossover megjelenést kapjon. A gondolattól sokaknak alapból égnek áll a haja, Vin Dieselnek egy friss interjúban viszont még így is sikerült rátenni egy lapáttal.

A The Kelly Clarkson Show-ban a színész ugyanis megemlítette, hogy részéről mindig is szeretett volna egy musical változatot is a tető alá hozni a Halálos iramból. “Égek a vágytól, hogy megcsináljam” - jegyezte meg velősen Diesel.

Persze egyelőre kérdéses, mennyire gondolta komolyan mindezt a színész, mindenesetre nem árt komolyan venni az ilyen és ehhez hasonló kijelentéseket, remélhetőleg pedig a legelszántabb rajongók is fel vannak készülve egy ilyen megjelenésre.