Woody Harrelson verekedésbe került, a rendőrségnek kellett közbeavatkoznia

Woody Harrelson verekedésbe keveredett a napokban a washingtoni a Watergate Hotelben. Mondjuk a részleteket!

A színész az HBO  The White House Plumbers című sorozatának forgatása miatt tartózkodott a helyszínen, a széria egyébként az 1970-ben kirobbant Watergate-botrányt dolgozza fel. Az értesülések szerint Harrelson azonban tettlegességbe torkolló szóváltásba keveredett egy fotóriporterrel szerdán este tizenegy órakor a forgatás után.

A Metropolitan Police jelentése szerint Harrelson lányával volt jelen a helyszínen, majd egyszerűen megkérte az illetőt, hogy hagyja abba a fotózást, illetve a már elkészült képeket is törölje. Az elmondások alapján a fotós ráadásul ittas állapotban lehetett. Az illető nem volt hajlandó eleget tenni a kérésnek, a heves szóváltást követően pedig megragadta a színséz torkát, aki erre önvédelemből visszaütött.

Az NBC4 értesülései szerint a nyomozás jelenleg is folyik, Harrelsont nem tartóztatták le, az ügy jelenlegi állása szerint a színész önvédelemből ütött.

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»