12 premierfilm és sorozat, amit a héten nézhetsz az HBO GO-n (április 12-18)

Friss sorozatok, premierfilmek és sok más. Lássuk, mi vár ránk a héten az HBO GO-n.

Ma indul az HBO idei nagy dobásának szánt látványos fantasy sorozata, a The Nevers, mely értelemszerűen a hét legfigyelemreméltóbb premierje, de bőven tartogat még meglepetéseket a streaming szolgáltató. Érkezik egy különleges, meditatív széria, A nyugalom világa, melyet olyan világsztárok narrálnak, mint Keanu ReevesNicole KidmanKate WinsletLucy Liu és Idris Elba. Ha fárasztó volt a napod, ez a sorozat relaxációnak sem lesz utolsó. Ettől a héttől elérhetővé válik a kultikus sitcom, a  Jóbarátok  mind a 10 szezonja magyar szinkronnal és felirattal egyaránt. Vasárnap pedig az HBO Nordic szériája, az Isten hozott Senkiföldjén is bemutatkozik. De persze ez csak a jéghegy csúcsa, görgess és nézd át a teljes heti kínálatot. Sőt, ha van HBO GO előfizetésed, a filmek és sorozatok adatlapján a 'Lejátszás az HBO GO-n' gombra kattintva rögtön el is indíthatod a választott műsort. 

#12

90 The Nevers  (2021)

(4) (2)

dráma | sci-fi

HBO Max

Egy hölgyekből álló csapat a viktoriánus korból különleges képességekkel rendelkezik; könyörtelen ellenségekkel küzdenek, és küldetésük megváltoztathatja a világot.... több»

#11

dokumentum

HBO Max

Nyugtató, szinte hipnotikus képsorokat élvezhetünk, miközben korunk legismertebb sztárjai történeteket narrálnak. A nagy nevek között találkozhatunk többek között Cilian... több»

10 részes doku minisorozat
#10

59 A kóser csók  (2020)

(3)

vígjáték

HBO Max

Egy nem éppen hagyományos szerelmes történet kerül bemutatásra a filmben, ami átíveli a határokat. Két izraeli nő szerelmes lesz. Egyikük egy német nőbe, másikuk egy palesztin... több»

#9

84 Mennyei napok  (1978)

(2) (13)

dráma | romantikus

HBO Max

Chicago nyomornegyedében találkozik egymással Bill és Abby. A két fiatal egymásba szeret. Elhatározzák, hogy a nyomorúságos élet és a nehéz körülmények elől vidékre mennek,... több»

#8

dokumentum

James és Deborah Fallows újságírók könyve alapján készült dokumentumfilm, amely az Egyesült Államok kisvárosainak reakcióit tárja fel a közelmúlt eseményeire, változásaira... több»

#7

89 Jóbarátok  (1994)

(96) (40)

romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (RTL II, csütörtök 01:33)

Minden idők egyik legnépszerűbb szituációs komédiája hat, húszas éveiben járó fiatal mindennapjait követi nyomon. Főszereplői az elkényezetett Rachel, a tisztaságmániás... több»

1-10. évad
#6

dráma

HBO Max

Christine F. emlékeit követhetjük nyomon a hat fiatal életéről szóló sorozatban, akik megállíthatatlanul és vadul harcolnak álmaikért és boldogságukért. Nem áldozatok,... több»

#5

dráma

HBO Max

Daphne próbálja kiheverni a szakítását. Míg nővére lakásában húzza meg magát, szemtanúja annak is, ahogy testvére rendszeresen veszekszik a párjával, mindez pedig csak jobban... több»

#4

64 Másik életem  (2018)

(1)

dráma

HBO Max

Ariel egy kolumbiai varrónő, akinek minden eddigi kísérlete, hogy elveszítse a szüzességét, fájdalmas kudarcba fulladt. Furcsállja, hogy teste nem megfelelően viselkedik, mígnem... több»

#3

dráma | vígjáték

HBO Max

Egy félreeső, norvég falu lakossága viszonylag tarka: egy korrupt seriff, alkoholista pásztor, természetimádó szeszcsempész, istengyűlölő lelkész és egy bánatos strici. több»

#2

57 Gundala  (2019)

(3)

akció | dráma | kaland | sci-fi

HBO Max

A népszerű indonéziai képregény-szuperhős, Sancaka története, aki az utcán él, amióta a szülei elhagyták őt. Sancaka csak úgy tudta túlélni a nehéz éveket, hogy... több»

#1

65 Papírok nélkül  (2017)

(1)

dráma

HBO Max

Különböző történeteket ismerhetünk meg a menekültekről. Mindannyian Iránból érkeznek bevándorlóként Európába, és otthont keresnek. Személyes történetek az... több»