2019.08.13   szerző: Archívum   hozzászólások: 0

Ruben Fleischer tíz évvel az első rész után idén elhozza a kultikus zombi vígjáték folytatását, megérkezett a Zombieland 2: A második lövés magyar szinkronos filmelőzetese!

Zombieland 2 - Itt a magyar szinkronos filmelőzetes

A közelmúltban már láthattuk a Ruben Fleischer (Zombieland) rendezésében készülő Zombieland 2: A második lövés eredeti nyelvű trailerét, most azonban végre megérkezett a milliók által várt film magyar nyelvű előzetese is. Az első rész teljes szereplőgárdáját felvonultató folytatásban hőseinknek a lényegesen fejlettebb zombik mellett a többi túlélővel is meg kell vívniuk a saját harcukat, de a brutális vérengzések mellett bőven kijut majd a humorból is.

A vígjáték horror főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Woody Harrelson, Emma Stone, Bill Murray, Jesse Eisenberg, Dan Aykroyd, Rosario Dawson és Abigail Breslin, míg a forgatókönyvet Rhett Reese, Paul Wernick és Dave Callaham szerezte.

Zombieland 2: A második lövés október 17-től látható a magyarországi mozikban, a friss előzetest idelent mutatjuk. 

akció | horror | vígjáték

Columbus, Tallahasse, Wichita és Little Rock az Államok szíve felé veszik az irányt, miközben a korábbiaknál sokkal fejlettebb zombik seregével kell felvenniük a harcot. A... több»