Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#8783

61 Il colibrì  (2022)

dráma

Egy férfi élete az 1970-es évektől a közeljövőig, és a számtalan kapcsolat, amely keresztezte az útját. több»

#8784

dráma | romantikus | sci-fi

HBO Max

Nem sokat tudunk arról a katasztrófáról, amely elől Anna és Hannah elmenekült, és arról sem, hogy milyen erőfeszítéseket tettek, hogy eljussanak a kietlen szigetre. Miután a dűnék... több»

#8788

dráma | romantikus | történelmi

Varsóban, 1968-ban, a színpadon. Márciusban diáktüntetés alakul ki, válaszul arra, hogy két disszidensnek minősített diákot igazságtalanul kizártak az egyetemről. A tiltakozás... több»

Eléggé megrendítő film, bár szerintem túlságosan romantikus a hangulata egy ilyen fontos téma esetében.
#8789

akció | animáció | fantasy

Tizenöt évszázaddal az istenek háborúja után a mennyország lehanyatlott. Yang Jian, Erlang istene, fogóként keresi kenyerét. Egy nap Yang Jian parancsot kapott, hogy vadásszon le egy... több»

Rendező: Ji Zhao

Szereplők: Kai Wang

#8790

dráma

Egy sikertelen munkalehetőség miatt a krónikusan magányos Grace egyéjszakás kalandba keveredik egy idegennel. Kiderül, hogy a férfi  profi sportoló a városban, akinek saját... több»

#8792

dráma | vígjáték

Netflix

A céltudatos Hanna szeretne még egy gyermeket, mielőtt túl késő lenne, de váratlanul a barátja szakít vele, és Hanna világa összeomlik. Hanna kezd rájönni, hogy talán rossz dolgokat... több»

#8793

60 Her Bodyguard  (2022)

(1)

thriller

Egy gazdag üzletasszonynak el kell döntenie, hogy kiben bízzon, amikor belezúg egy szexi testőrbe, aki valószínűleg részt vett egy merényletben. több»

A Lifetime következetes marad ezzel a filmmel, megmutatva, hogy a gyártás olcsó, a cselekménynek nincs értelme, és nem is próbálják megérteni, hogy egyes akciójelenetek hogyan történhetnek valójában. A színészek elég jók voltak, de az írás, a rendezés és a produkció volt... több»
#8799

NA From Black  (2023)

horror

Egy gyógyulófélben lévő drogfüggő, aki kétségbeesetten keresi a lezárást, és akit nyomasztó bűntudat gyötri kisfia eltűnése után, bizarr ajánlatot kap: megtudhatja az igazságot... több»