Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60%

Sosem késő (2020)

Never Too Late
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
4
Képek
3
Videók
 
natali1925   2020. 09. 19.

legújabb vélemény

XXX

NAGY MELL - https://numl.org/zut

 
qnaá   2020. 08. 30.

Hiába a komoly nevek a stábban, ha ezt nem támogatja egy jól megírt forgatókönyv és legalább valamilyen rendezői koncepció. A színészek elviszik a hátán a filmet, de amúgy nem egy nagy eresztés.


 
Denisqoo   2020. 05. 12.

Azta, ez a film mennyire rossz volt már? Azt sem értem, hogy adhatta valaki a nevét egy ilyen semmitmondó, üres és gagyi produkcióhoz, azt meg végképp érthetetlen, hogy kerülhetett a mozikba.

 
KingPin   2020. 05. 03.

Nem az év vígjátéka, de tökéletesen vállalható darab, és ameddig tart, el is fog szórakoztatni. Azt mondanám erre, hogy egy közepes élmény, se több, se kevesebb.

 
martin7919   2020. 04. 02.

Nem tudom, mi a baja sokaknak ezzel a filmmel, de szerintem teljesen rendben volt. Jól ki voltak találva a karakterek, a sztorival sem voltak nagyobb bajok, és az egészet belengte valami kellemes feelgood érzés, ami miatt jó érzéssel álltam fel a meg... több»

 
qnaá   2020. 02. 03.

Hiába a komoly nevek a stábban, ha ezt nem támogatja egy jól megírt forgatókönyv és legalább valamilyen rendezői koncepció. A színészek elviszik a hátán a filmet, de amúgy nem egy nagy eresztés.

 
valaja   2020. 01. 31.

Ez a film a tipikus esete annak, amikor van egy jó alapötlet, amiből aztán szinte semmi nem valósul meg. Gyenge eresztés lett sajnos.

A film összbevétele 15 085 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 20 633 716 forintot termelt. A hazai mozik összesen 13 203 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Sosem késő az ausztrál színész, Zachary Wan első egészestés mozifilmje.

(hp )
 

Dennis Waterman 32 évvel a legutóbbi filmje, a The First Kangaroos (Az első kenguruk) után vállalt ismét szerepet egy ausztrál egészestés filmben.

(hp )
 

A Sosem késő szkriptje a népszerű krimiíró, Luke Preston első forgatókönyve.

(hp )
 

Max Cullen és Jacki Weaver a 2016-os Goldstone után ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp )
 

A filmben három ikonikus ausztrál színész (Jacki Weaver, Jack Thompson és Shane Jacobson) is játszik, akire a szakma nemes egyszerűséggel csak a 'Jac'-ekként hivatkozik.

(hp )
 

A Sosem késő Jack Thompson és actress Jacki Weaver negyedik közös filmje. A két színész együtt játszott az 1976-os Caddie-ben, az 1974-es Petersenben és az 1971-es televíziós sorozat, a The Volunteers Spyforce című epizódjában is.

(hp )
 

Az alkotók saját bevallása szerint a filmet A szomszéd nője mindig zöldebb és A nagy szökés inspirálta.

(hp )
 

A film forgatása 2019. márciusában és áprilisában zajlott Adelaide-ben, Dél-Ausztráliában.

(hp )
 

A Sosem késő Sydney-i Heart Festival-on debütált 2020. feburár 19-én.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.