Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
72%

Garantált szerelem (2020)

Love, Guaranteed
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
5
Képek
2
Videók
 
indingo   2020. 10. 27.

legújabb vélemény

1

Nagyon átlátszó volt a története, még egy 5 éves is megmondta volna 10 perc után, hogy mi lesz a vége. A két szereplő közti kémia sem volt meg, a történet stílusa is együgyű.

 
zsirafcica   2020. 09. 06.

4
„A szerelem nem kockázat. Kihagyni lenne az.”

A Netflix egyik legnépszerűbb romantikus drámája Rachael Leigh Cook és Damon Wayans Jr. főszereplésével veséz ki egy igen megosztó témát: lehet-e garantálni a szerelmet?! A történet főhőse, Nick ennek felderítéseként, találkozott és randizott is ezer különböző emberrel. Mindegyikben volt valami egyedi, kissé furcsa tulajdonság, de ő még az ezredik randi befejeztével is magányosnak érezte magát mindaddig, amíg nem találkozott Susannal, a leendő ügyvédjével. Kapcsolatuk nem hibátlan, nem egészítik ki egymást tökéletesen, nem olvasnak a másik gondolataiban, mégis kölcsönösen felforgatják egymás életét. A sztori legnagyobb tanulsága azonban mégsem az, hogy kiderül, a szerelem nem egy olyan dolog, amit biztosra lehetne állítani, hogy egy fixált mennyiségű ember után megtalálsz. A szerelem egy megfoghatatlan érzelem, aminek sok helyzetben, bizonyos emberek közt létre sem kellene jönnie, de mégis megtörténik. És nem azért, mert így volt megírva, hanem mert van a másikban valami, amivel képes olyan közhelyes, de varázslatos érzéseket ébreszteni benned, melyeknek a létezésükben még csak nem is hittél azelőtt. A szerelem egy szakadék, melybe muszáj bevállalnod az ugrást, akkor is, ha csak bízhatsz abban, hogy stabilan érsz majd földet. De mindenek előtt „a szerelem nem kockázat. Kihagyni lenne az.”


 
stomachh   2020. 09. 04.

2

Tipikus romkom, klisekbol epitkezik, nulla eredeti otlettel. Csak lanyoknak, vodros jegkremmel.

 
Kanyi   2020. 10. 19.

0

klisses nagyon de az erzelmi szala engem nagyon megfogott es bar tudni lehet hogy szerelem lesz a vege en azert nem meglepodtem hogy a story igy ert veget

 
violet_hope11   2020. 09. 05.

0

Egyáltalán nem rossz film, a maga műfajában viszont nem kiemelkedő. Az alaptörténet szerintem vicces és aranyos, könnyed szórakozást ígér. A szereplők időnként elég bugyután viselkednek, ennek ellenére nem bántam meg, hogy végignéztem. Kizárólag a romantikus vígjátékok kedvelőinek ajánlom. :)

 
Dorian   2020. 07. 25.

0

Tényleg nem ez a film fogja megváltani a műfajt, de olyan kellemesen szirupos, vicceseke, Damon Wayans Jr. és Rachael Leigh Cook jól állnak egymásnak, és a köztük lévő kémia azért sokat dob a sablonos sztorin.

 
sbesz   2020. 05. 15.

0

Nem az eredetisége fogja ezt a filmet a csúcsra vezetni, de hát talán nem is ez volt a cél. Sablonos, kiszámítható, de alapvetően fájdalommentes szórakozást az unalmas estékre, azt hiszem, ezzel lehet a legjobban összefoglalni.

Galéria (5)

Heather Graham

Videók (2)

 

Rachael Leigh Cook és Damon Wayans J. is balkezes.

(hp)
 

Az ügyvéd autója egy Volkswagen Karmann Ghia, amelyet 1955 és 1969 között gyártottak, és mára viszonylag ritkaságszámba megy. Láthattuk más filmekben is, például a Kill Billben vagy a Volt egyszer egy Hollywoodban (Quentin Tarantino) is.

(hp)