Szeretem a Batman-, és a Superman-filmeket - különösen azokat, amelyek még a 20. században készültek. Természetesen kíváncsi voltam, hogy mi sül ki belőle, ha ezt a 2 szuperhőst összeeresztik. Szerintem sokkal inkább akkor sült volna ki az egészből valami igazi jó film, ha például annak idején Michael Keaton-t - esetleg George Clooney-t - eresztik össze Christopher Reeve-vel; elvileg egyszerűbb, mégis ütősebb, normálisabb filmet kaptunk volna.
Ben Affleck-et igazából kedvelem, Henry Cavill-t nem tudnám véleményezni - szerintem nem rajtuk múlt a bukta. De szerintem Az igazság hajnala egy borzalom, amit eleve nehezen tudok épkézláb filmnek titulálni.
Szeretem a Batman-, és a Superman-filmeket - különösen azokat, amelyek még a 20. században készültek. Természetesen kíváncsi voltam, hogy mi sül ki belőle, ha ezt a 2 szuperhőst összeeresztik. Szerintem sokkal inkább akkor sült volna ki az egészből valami igazi jó film, ha például annak idején Michael Keaton-t - esetleg George Clooney-t - eresztik össze Christopher Reeve-vel; elvileg egyszerűbb, mégis ütősebb, normálisabb filmet kaptunk volna. Ben Affleck-et igazából kedvelem, Henry Cavill-t nem tudnám véleményezni - szerintem nem rajtuk múlt a bukta. De szerintem Az igazság hajnala egy borzalom, amit eleve nehezen tudok épkézláb filmnek titulálni.