Közösség

Vélemény:

83 Szólít a szörny

(2017)

Szólít a szörny

MidoD7   2018.09.27 12:43
0

Sokáig halogattam a filmnek a megnézését ám most megtekintve azt kell mondjam ez egyszerűen kiváló lett. Pár szót a karakterekről, nos minden személynek meg van a maga összetett jelleme és ez tetszik. A nagymama személye bár ritkán tűnik fel mégis átérezzük, hogy milyen terheket cipel és mogorva stílusából azt szűrhetnénk le, hogy egy gonosz megátalkodott vénasszony de erről szó sincs. A kisfiú természetesen a fő karakterünk akinek a lelkébe bepillantást nyerhetünk. Szerintem kiválóan oldották meg, hogy egy képzeletbeli szörnnyel akarták demonstrálni a benne dúló viharokat. A szörny kifejezetten impozánsra sikeredett és a mondandója is minden alkalommal tartalmas és hasznos a kis Conor számára. A meséket amiket elmondott gyönyörűen vitték vászonra a készítők, ez a része a filmnek kifejezetten tetszett. Nem mellékesen minden történt nagyon tanulságos lehet bárki számára és illik odafigyelni arra amit tanít. Hisz nem minden az aminek látszik. Igazán könnyfakasztó film én személy szerint pár percig a film hatása alatt voltam a végén. Ritka az ilyen film. Bátran ajánlom mindenkinek aki szereti az összetett, tartalmas és legfőképp érzelmes filmeket.