Hát megnéztem... És én személy szerint nem csalódtam... Persze, nem egy 10/10-es alkotás, de én úgy érzem, kellő odafigyeléssel nyúltak vissza az első film hangulatához, és bár a cselekmény annyira faék egyszerű, hogy azt a 11 éves fiam is előre kitalálta, ki a fő gonosz, és mikor mi fog történni, de eléggé humoros volt ahhoz, hogy ez ne érdekeljen.
Igen, manapság sok a remake meg a folytatás, meg a nosztalgiára épülő filmek, de ez egy olyan kivétel volt, amit egyszer jó megnézni, ha az ember valami olyan akciófilmre vágyik, ahol kikapcsolhatja az agyát, és nem kell túlgondolni semmit.
Nálam ez 10/7,5. :)
Hát megnéztem... És én személy szerint nem csalódtam... Persze, nem egy 10/10-es alkotás, de én úgy érzem, kellő odafigyeléssel nyúltak vissza az első film hangulatához, és bár a cselekmény annyira faék egyszerű, hogy azt a 11 éves fiam is előre kitalálta, ki a fő gonosz, és mikor mi fog történni, de eléggé humoros volt ahhoz, hogy ez ne érdekeljen. Igen, manapság sok a remake meg a folytatás, meg a nosztalgiára épülő filmek, de ez egy olyan kivétel volt, amit egyszer jó megnézni, ha az ember valami olyan akciófilmre vágyik, ahol kikapcsolhatja az agyát, és nem kell túlgondolni semmit. Nálam ez 10/7,5. :)