Közösség

Vélemény:

 

63 A múmia

(2017)

A múmia

 
MMcFly2015   2017.06.09 05:54
1

1-2 éve mikor elindultak a híresztelések, olyanokat lehetett olvasni, hogy: újra gondolják a Múmia szériát egy komolyabb hangvétellel. Én ebből kiindulva nem ezt vártam.
Egy fokkal, nem lett jobb az elődeinél, sőt! A 99'-es első Múmiának volt egy királyul felépített, újdonsággal bíró története, ennek még az sincs.
Azt hittem, hogy Tom Cruise és Russel Crow neve minőség a garanciára, ésszel nem tudom felfogni, hogy kerültek bele ebbe a rebbot-ba. Russel Crow féle történetszál annyira érthetetlen és fölösleges... semmit nem tesz a történetbe.
A legrosszabbkor előjött erőltetett poénkodás képes volt elbarmolni egy komplett jelenetet. Hát a főhős szellemként visszatérő haverja, elkezd mai szlengekkel poénkodni egy akciójelenet során... ne már! Mindezt egy ,,komolyabb hangvételű újragondolásba"!
Az akciójelenetek - amiből minden benne van a trailerbe - elsöprő látványt nyújtanak, pár horrorisztikus momentum is dobott a hangulaton, de a pozitivumokat se Tom Cruise, se a történet, se a vége nem tudja növelni. Folytatásra utalgatnak a végén, kérdés lesz-e, aki még ezek után kíváncsian várná.