Közösség

Vélemény:

75 Bébi úr

(2017)

Bébi úr

MMcFly2015   2018.01.02 12:00
0

Ez az a mese, amit majdnem egy teljes évig halogattam, hogy megnézzem – kár volt elhúzni, mert felnőtt fejjel talán még jobban élveztem, mint a célközönsége. Az alaptéma – a bébiüzem és annak működése – elsőre teljes őrültségnek tűnt, és kellett egy jó 20-30 perc, mire ráhangolódtam. Nálam addig nem is igazán működött a film, míg Bébi úr el nem magyarázta „testvérének” a cég működését. Onnantól viszont már teljesen magával ragadott a történet. A humor jól működik, de számomra már önmagában Bébi úr karaktere is elég volt ahhoz, hogy mosolyt csaljon az arcomra. Az animáció zseniális, az egész figura és a mimikája telitalálat. 3D-ben néztem, és ha valaki kifejezetten olyan filmeket keres, amelyek kihasználják ezt a technológiát, akkor ez egy remek választás, mert látványosan játszik a térhatással. A történet kezdetben bugyutának tűnik, de tele van szórakoztató elemekkel, a végére pedig egy szívszorító tanulság is megérkezik. Minden benne van, amit egy mai animációs filmtől elvárhatunk, és széles korosztályt képes megszólítani. Összességében óriási, kellemes csalódás volt számomra.