A 2026-os új film hírére kaptam kedvet, hogy újranézzem ezt a korábbi részt is. A Jackass franchise-t imádtam fiatalkoromban, és örömmel konstatáltam, hogy most 20 évvel később is széles mosollyal nézem végig ezt a 90 percet. Nagyon jó a fiatal szereplőket látni, és azt, hogy mennyire működik köztük a kémia. Természetesen másról sem szól a film, mint hogy megsérülnek vagy egymást szívatják, de mégis van egy jóleső bajtársias érzésed, miközben nézed őket. A film tele van ikonikus jelenetekkel, mint például a taxis-terroristás prank, vagy Knoxville vörös rakétás ugratása a tóba. Jó látni, hogy itt még a teljes eredeti gárda szerepel, Bam Margerával és Ryan Dunn-nal, akik az új részekben sajnos már nem vehetnek részt.
Ha bele szeretnék kötni, akkor nekem az idősen maszkírozott szkeccsek kevésbé működtek, úgy érzem, hogy nem igazán illenek bele a film lendületébe. (Később egészestés filmet is kapott ez a karakter, és úgy jobban is tud működni.) Hihetetlen, hogy 20 évvel később is még aktív a szereplőgárda nagy része; ha lesz rá lehetőségem, mindenképpen tervezem megnézni az új filmet is!
A 2026-os új film hírére kaptam kedvet, hogy újranézzem ezt a korábbi részt is. A Jackass franchise-t imádtam fiatalkoromban, és örömmel konstatáltam, hogy most 20 évvel később is széles mosollyal nézem végig ezt a 90 percet. Nagyon jó a fiatal szereplőket látni, és azt, hogy mennyire működik köztük a kémia. Természetesen másról sem szól a film, mint hogy megsérülnek vagy egymást szívatják, de mégis van egy jóleső bajtársias érzésed, miközben nézed őket. A film tele van ikonikus jelenetekkel, mint például a taxis-terroristás prank, vagy Knoxville vörös rakétás ugratása a tóba. Jó látni, hogy itt még a teljes eredeti gárda szerepel, Bam Margerával és Ryan Dunn-nal, akik az új részekben sajnos már nem vehetnek részt. Ha bele szeretnék kötni, akkor nekem az idősen maszkírozott szkeccsek kevésbé működtek, úgy érzem, hogy nem igazán illenek bele a film lendületébe. (Később egészestés filmet is kapott ez a karakter, és úgy jobban is tud működni.) Hihetetlen, hogy 20 évvel később is még aktív a szereplőgárda nagy része; ha lesz rá lehetőségem, mindenképpen tervezem megnézni az új filmet is!