Érdekes megfigyelni, hogy röpke 15 év mennyire megmosolyogtatóvá tesz pár részletet, 2009 óta igencsak sok technológiai fejlődést éltünk meg, amit a film még ahhoz képest alulfejlettebbre vizionált. De különben egész jó volt, és Sam Rockwell önmagához képest kiemelkedően játszik. A film kezdetén megörültem Kevin Spacey nevének a szereposztásban, de már ott gyanús volt, hogy csak a hangja lesz jelen, és úgy is lett. Ráadásul én még azt is szinkronosan néztem.
A koncepció az etikátlanul klónozgató bányaipari vállalatról érdekes volt, még ha az agyamat nem is dobtam el tőle. A minimál szereplős, két hangárban forgatott, alacsony költségvetésű kivitelhez képest pedig teljesen korrekt az eredmény. Nem tudom, eddig hogy hagytam ki, de ha nektek is kimaradt, akkor bátran pótoljátok!
Érdekes megfigyelni, hogy röpke 15 év mennyire megmosolyogtatóvá tesz pár részletet, 2009 óta igencsak sok technológiai fejlődést éltünk meg, amit a film még ahhoz képest alulfejlettebbre vizionált. De különben egész jó volt, és Sam Rockwell önmagához képest kiemelkedően játszik. A film kezdetén megörültem Kevin Spacey nevének a szereposztásban, de már ott gyanús volt, hogy csak a hangja lesz jelen, és úgy is lett. Ráadásul én még azt is szinkronosan néztem. A koncepció az etikátlanul klónozgató bányaipari vállalatról érdekes volt, még ha az agyamat nem is dobtam el tőle. A minimál szereplős, két hangárban forgatott, alacsony költségvetésű kivitelhez képest pedig teljesen korrekt az eredmény. Nem tudom, eddig hogy hagytam ki, de ha nektek is kimaradt, akkor bátran pótoljátok!