Nagyon ciki, de annyira nem tudtam mit nézni, hogy ősi ellenségem, Tehetségtelenamalan munkájára esett a választásom.
Az elviselhetetlenül cringe rappelős jelenetek miatt mínusz 1 pont, de amúgy azt kell mondjam, hogy elég derék kis horror. Múltkor azt írtam, hogy 20 éve nem rendezett jó filmet ez a bohóc, de kifejeltettem a repertoárból ezt a filmet. Valóban elég ütős, a lassabb építkezés után megkérdezik a valódi hátborzongatás.
Hiányzik a békebeli idők found footage horrorok tarolása... Akkortájt kaptam rá igazán a horrorra.
Nagyon ciki, de annyira nem tudtam mit nézni, hogy ősi ellenségem, Tehetségtelenamalan munkájára esett a választásom. Az elviselhetetlenül cringe rappelős jelenetek miatt mínusz 1 pont, de amúgy azt kell mondjam, hogy elég derék kis horror. Múltkor azt írtam, hogy 20 éve nem rendezett jó filmet ez a bohóc, de kifejeltettem a repertoárból ezt a filmet. Valóban elég ütős, a lassabb építkezés után megkérdezik a valódi hátborzongatás. Hiányzik a békebeli idők found footage horrorok tarolása... Akkortájt kaptam rá igazán a horrorra.