Ez a film többféleképpen értelmezhető de mindenképp van mondanivalója. Talán a "témája" az ami kicsit megzavarhatja az embert és mindenkinek el kell dönteni mit is gondol erről a témáról. A hit és a magunkban rejlő lelkiismeret valamit az önbíráskodás legfőbb vonalait felvonultató film talán a hit legnagyobb részében van jelen. Igazából szerintem túl mesés lett az a középső rész amit bemutattak. Valószínű hogy egy életszerűbb bemutatással ami jóval misztifikásabb lett volna sokkal többen élvezhették volna. Így ha "világi" szemmel nézzük akkor a mennyország egy csodás világ ahol a kedvesség és a szeretet lakik. Az önvádaskodás és a gyűlölet megjelenítése valamint mások elítélése még való életünkben is nehéz feladat., de a gyermekünkért a családért mindent fel tudunk áldozni. A szeretet "bemutatása" egy gyilkos elrabló esetében mint megbocsájtás plusz ahogy ezt egy szülő az elvesztett gyermekével éli meg ez nem mindennapi. A belső énünk mindig megmutatja a helyes utat még akkor is ha eltévedünk rajta. Szerintem film ezt az állapotot rosszul mutatja be és rosszul érzékelteti, főleg abból a szempontból ha világi és nem hívő ember nézi. Összességében a történet és a forgatókönyv jó . A szereplők jól teljesítettek. A hang és képi effektek is jól sikerültek. Így összességében egy jó filmet kapunk. A nézőpont kérdésében pedig mindenkinek el kell dönteni mit lát a filmben.
Üdv Yosi
Ez a film többféleképpen értelmezhető de mindenképp van mondanivalója. Talán a "témája" az ami kicsit megzavarhatja az embert és mindenkinek el kell dönteni mit is gondol erről a témáról. A hit és a magunkban rejlő lelkiismeret valamit az önbíráskodás legfőbb vonalait felvonultató film talán a hit legnagyobb részében van jelen. Igazából szerintem túl mesés lett az a középső rész amit bemutattak. Valószínű hogy egy életszerűbb bemutatással ami jóval misztifikásabb lett volna sokkal többen élvezhették volna. Így ha "világi" szemmel nézzük akkor a mennyország egy csodás világ ahol a kedvesség és a szeretet lakik. Az önvádaskodás és a gyűlölet megjelenítése valamint mások elítélése még való életünkben is nehéz feladat., de a gyermekünkért a családért mindent fel tudunk áldozni. A szeretet "bemutatása" egy gyilkos elrabló esetében mint megbocsájtás plusz ahogy ezt egy szülő az elvesztett gyermekével éli meg ez nem mindennapi. A belső énünk mindig megmutatja a helyes utat még akkor is ha eltévedünk rajta. Szerintem film ezt az állapotot rosszul mutatja be és rosszul érzékelteti, főleg abból a szempontból ha világi és nem hívő ember nézi. Összességében a történet és a forgatókönyv jó . A szereplők jól teljesítettek. A hang és képi effektek is jól sikerültek. Így összességében egy jó filmet kapunk. A nézőpont kérdésében pedig mindenkinek el kell dönteni mit lát a filmben. Üdv Yosi