Végre egy olyan sorozat amiben nem a főszereplők kiiktatása a cél!
Barátnőm ajánlotta ezt a sorozatot nekem, először be kell vallanom, elég szkeptikusan álltam hozzá, mert milyen lehet egy thriller sorozat gyerek főszereplőkkel? Azonban ez az előítélet az első rész után szertefoszlott. Azonnal megkedveltem a szereplőgárdát és a történet is magával ragadott. Ahogy egy maroknyi fiatal szembeszáll a misztikus lények sokaságával, és próbálják élni a mindennapjaikat, lenyűgöző elágazó történet bontakozott ki, amit egynéhány mai sorozat megirigyelhetne. Ráadásul nem a csillogó modern képekkel akarnak lenyűgözni minket, mint a társaik akiknek csak ez viszi valamivel feljebb a színvonalát, hanem az egyszerűségre törekedve minél nagyobb hatást elérve ezzel az egyre szélesedő rajongótáborban.
Az évadok befejező részei pedig nem üresek és vontatottak hanem teljesen letaglózó és feszült várakozással teli hónapokat eredményeznek.
Végre egy olyan sorozat amiben nem a főszereplők kiiktatása a cél! Barátnőm ajánlotta ezt a sorozatot nekem, először be kell vallanom, elég szkeptikusan álltam hozzá, mert milyen lehet egy thriller sorozat gyerek főszereplőkkel? Azonban ez az előítélet az első rész után szertefoszlott. Azonnal megkedveltem a szereplőgárdát és a történet is magával ragadott. Ahogy egy maroknyi fiatal szembeszáll a misztikus lények sokaságával, és próbálják élni a mindennapjaikat, lenyűgöző elágazó történet bontakozott ki, amit egynéhány mai sorozat megirigyelhetne. Ráadásul nem a csillogó modern képekkel akarnak lenyűgözni minket, mint a társaik akiknek csak ez viszi valamivel feljebb a színvonalát, hanem az egyszerűségre törekedve minél nagyobb hatást elérve ezzel az egyre szélesedő rajongótáborban. Az évadok befejező részei pedig nem üresek és vontatottak hanem teljesen letaglózó és feszült várakozással teli hónapokat eredményeznek.