Közösség

Vélemény:

74 Hang nélkül

(2018)

Hang nélkül

jake_green   2018.10.18 16:56
0

Ez a film borzasztó. Se nem horror film, sem nem "jumpscare" film. A film 45. percéig semmi nem történik, néma kuss. Utána is borzasztó klisés dögunalom. Én tényleg nagy elvárásokkal mentem neki a filmnek (mondjuk nem értem miért)... Rendkívül egyértelmű a film elejétől kezdve, hogy na mi is fog itt hosszútávon feszültséget okozni....mi lesz az az esemény ami miatt veszélybe fognak kerülni....kiszámítható, amiatt kerülnek veszélybe 45 perccel később :/ Azért Emily Blunt-tól sokkal többet vártam, főleg a "Lány a vonatról" c filmje után, mivel ott rendkívül pozitívan csalódtam benne.... ez a filmválasztás olyan, amire 10 év múlva joggal mondhatja, hogy "hát fiatal voltam , kellett a pénz":.... :D Sztem nincs olyan színész aki ezt a filmet ne vállalta volna el, mert annyira "easy money" hogy nevetséges. Nincs benne szöveg amit meg kelljen tanulni!!!! :D Csak némajáték, "B" kategóriás horrorhoz méltó rémült arcokat kell vágni. Menni fog még egy színművészetis elsőévesnek is szerintem... Egyébként gratulálok, mert kevés dolgot lehetett elrontani (mivel nincs se előtörténet, se magyarázat, se karakterfejlődés se semmi a filmben) , de azt is sikerrel elbatikolták : a kislányt az elejétől úgy mutatják be, hogyha őt mutatják, akkor még a háttérzajok sem hallatszanak, mert hogy teljesen süket a film szerint (ciripelnek a tücskök a háttérben).... háááát....oké, de akkor MI A BÁNATNAK NEKI HALLÓKÉSZÜLÉK?! Magyarázzátok már meg! Egyébként a főszereplő miért egyben a rendező? Én nem láttam olyan filmet ahol ez működött volna -JOHN KRASINSKI-ra gondolok itt. Amúgy is pocsék színész! Miért kellett neki ezt erőltetni? :/ Szóval ez a film kész csőd volt számomra sajnos :( Senkinek, semmilyen megfontolásból nem ajánlom!