Felsorakoztat egy rakás nagynevű színészt... noha némelyiknek nem jutott épp sok szerep...
Sajnos nem olvastam el a megtekintés előtt a véleményeket. A színészgárdára hagyatkozva örömmel álltam neki. Kétórányi szenvedés, eseménytelenség, unalom. Talán azért nem kapcsoltam ki, mert annyira nem történik benne semmi, nincsenek zavaró effektek, hogy elviselhető volt a háttérben. De odafigyelni rá már a felétől lehetetlen. Valahol értem a filozofikus mögöttes mondanivalót, tartalmat, ám ehhez kár volt ilyen színészi gárdát felsorakoztatni. A sok semmit eljátszhatta volna bármilyen amatőr gárda...
Ha túl jó a kedved, és lehangolódnál, unatkoznál, akkor ajánlom megtekintésre...
Felsorakoztat egy rakás nagynevű színészt... noha némelyiknek nem jutott épp sok szerep... Sajnos nem olvastam el a megtekintés előtt a véleményeket. A színészgárdára hagyatkozva örömmel álltam neki. Kétórányi szenvedés, eseménytelenség, unalom. Talán azért nem kapcsoltam ki, mert annyira nem történik benne semmi, nincsenek zavaró effektek, hogy elviselhető volt a háttérben. De odafigyelni rá már a felétől lehetetlen. Valahol értem a filozofikus mögöttes mondanivalót, tartalmat, ám ehhez kár volt ilyen színészi gárdát felsorakoztatni. A sok semmit eljátszhatta volna bármilyen amatőr gárda... Ha túl jó a kedved, és lehangolódnál, unatkoznál, akkor ajánlom megtekintésre...