Féltem megnézni a filmet, mert olyan sok jót olvastam róla, hogy féltem a csalódástól. Aztán véletlenül megakadt a szemem a Nolan-féle Batman (A sötét lovag) második részén. Sokadszorra is megnéztem. Természetesen Heath Ledger zseniális alakításától a mai napig libabőrös vagyok, gondoltam összehasonlítom a két Jokert.
Tudom, hogy a két filmnek semmi köze egymáshoz, de akkor se lehet elmenni a logikai hibák mellett (pl Thomas Wayne karaktere).
De nem ez volt, ami nem tetszett. A film első fél órája kimondottan unalmas és idegesítő. Annyit tudunk meg belőle, hogy Joker beteg. Aztán mikor átvészeltem az első fél órát, kicsit beindult a sztori. De nem sokáig. Egyedül az utolsó fél óra miatt volt érdemes megnézni.
Az én szememben Joker mindig egy zseni volt, de ez a karakter csoda, hogy beszélni tud. Mindenesetre a színészi játék tökéletes és Oscart érdemel, de maga a film az én szememben nagyon messze van tőle.
És még valami. Sok helyen kitérnek az alacsony költségekre. Hát igen, ha csak egy színészt kell megfizetni és 2-3 helyszínen játszódik egy film az nem lehet túl drága...
Mindenesetre remélem lesz folytatása és Jokert hagyják kibontakozni. És nem egy Robert Pattinson-féle Batman ellen.
Féltem megnézni a filmet, mert olyan sok jót olvastam róla, hogy féltem a csalódástól. Aztán véletlenül megakadt a szemem a Nolan-féle Batman (A sötét lovag) második részén. Sokadszorra is megnéztem. Természetesen Heath Ledger zseniális alakításától a mai napig libabőrös vagyok, gondoltam összehasonlítom a két Jokert. Tudom, hogy a két filmnek semmi köze egymáshoz, de akkor se lehet elmenni a logikai hibák mellett (pl Thomas Wayne karaktere). De nem ez volt, ami nem tetszett. A film első fél órája kimondottan unalmas és idegesítő. Annyit tudunk meg belőle, hogy Joker beteg. Aztán mikor átvészeltem az első fél órát, kicsit beindult a sztori. De nem sokáig. Egyedül az utolsó fél óra miatt volt érdemes megnézni. Az én szememben Joker mindig egy zseni volt, de ez a karakter csoda, hogy beszélni tud. Mindenesetre a színészi játék tökéletes és Oscart érdemel, de maga a film az én szememben nagyon messze van tőle. És még valami. Sok helyen kitérnek az alacsony költségekre. Hát igen, ha csak egy színészt kell megfizetni és 2-3 helyszínen játszódik egy film az nem lehet túl drága... Mindenesetre remélem lesz folytatása és Jokert hagyják kibontakozni. És nem egy Robert Pattinson-féle Batman ellen.