Közösség

Vélemény:

83 Horrorra akadva, avagy tudom kit ettél tavaly nyárson

(2000)

Horrorra akadva, avagy tudom kit ettél tavaly nyárson

moov18   2016.02.11 17:01
0

Carmen Electraval indítani azt gondolom már önmagában erős volt, megadta a film alaphangulatát. Horror-vígjátékhoz mérten abszolút szórakoztatott, lekötött. Olyan ismert horrorfilmeket parodizálnak benne mint például a Sikoly, a Tudom mit tettél tavaly nyáron vagy a Hatodik érzék. A sorozat első részeként teljes mértékben kikapcsol. Elégedetten álltam fel a székből. Található benne véresebb jelenet is, bár itt inkább a fekete humor az ami dominál. Egy-két jelenet nagyon betalált: szépségverseny a kifutón, a "hulla" eltüntetése az útról, vagy mindjárt az elején a zaklatós rész. Egyszóval abszolút szórakoztató, üdítő élmény, hozza mindkét kategória műfaji elemeit. Anna Faris tökéletesen hozza amit kell, amit elvárunk, ami szükséges ide! Nevettet, szórakoztat, zavarba ejt. Egynéhány jelenetet természetesen túlzásba vittek, a poénos hatás elérésének kedvéért sokszor volt érezhető, hogy bizony erőltetnek benne, párszor tehát átesnek a készítők a ló túloldalára. Ez viszont megbocsátható bűn, a végeredmény ugyanis felülír mindent.