Közösség

Vélemény:

64 Én, a kém

(2002)

Régi, de Új

Ms. Akárki   2025.05.29 14:26
0

Hát, ez valami zseniális volt. Hétvégén sikerült belefutni a TV-ben, és nem is értem, hogy ez eddig nekem hogy maradhatott ki. Pedig alapvetően ezeket a színészeket nagyon kedvelem, és gyerekkoromban is kedveltem. De sebaj. Jó szórakozás volt nézni a két főszereplő civódását, ahogy próbálnak együtt dolgozni a cél érdekében, hát, több-kevesebb sikerrel. Nagyon örültem, hogy a végére tényleg igazán összecsiszolódtak. Famke Janssen is zseniális volt benne. Nagyon passzolt rá ez a dögös, ám mégis eszes nőcis kém karakter. És a látványa is a filmnek nagyon közel áll a szívemhez budapestiként. Nézés közben folyton „felkiáltottam”, hogyha felismertem a helyeket, hogy éppen hol játszódik, hol forgatták. Nagyon látványosak voltak a forgatási helyszíneken kívül persze még az akciójelenetek is. A bokszjelenetek is nagyon izgalmasak voltak, annak ellenére, hogy én nem igazán kedvelem a bokszot, sajnos. Igazán kellemes kikapcsolódást nyújt mindazoknak, akik egy laza kis vígjátékra vágynak, de mégis minőségi kikapcsolódást szeretnének. Mindenképpen megéri megnézni.