Közösség

Vélemény:

 

82 Star Wars: A klónok háborúja

(2008)

A prequelek legjobbja...

 
Timon   2020.05.23 12:15
0

Habár láttam már korábban is valamennyit belőle, igazán sorozatszerűen most május 4-én kezdtem el nézni, mikor kijött a végső évad utolsó epizódja, és szerintem jobb alkalom nem is lett volna ennek elkezdésére. Annyira nem is bánom, hogy most kezdtem el nézni, mert újjászületett Star Wars-rajongónak érzem magam. Eszméletlenül le tudott kötni, és már rögtön a legelején érezhető volt, hogy mennyire jól el tudnak mesélni benne sok mindent, ami vagy nem került bele az előzmény triológia filmjeibe, vagy utólag jöttek a jónál jobb ötletek. Egy idő után már mondjuk idegesítő volt a sok fejvadász, vagy az, hogy árulókat kellett keresni, de kis idő múltán már úgy voltam vele, hogy enélkül az egész nem lenne ilyen hatásos.
Már rögtön a legelején a kedvencem Ahsoka Tano lett, de ami még nagyon tetszett, az az, hogy számos szereplő, főleg jedik, akiket látni lehetett az első három részben, most több szerepet kapott azzal, hogy beszéltek is benne.
10/10

 
Timon 2021.03.01 15:14
0

Elnézést kérek, ezt anno jól benéztem.
Ezt a sorozathoz szántam,nem pedig ide a filmhez.Próbáltam többször is kitörölni majd a filmhez illőt megírni,de az előbbivel valamiért nem jártam sikerrel.De nem baj. Most viszont ha már itt tartok leírom a filmről szóló véleményemet.

Szerintem egy nagyon klassz,ötletekben gazdag történettel indul.Már az elején kábé a nulláról százra gyorsít fel.Ahsoka megjelenése,első szereplése nekem nagyon bejött.Összességében a Clone Wars a lehető legkiegyensúlyozottabb,legdinamikusabb módon indult el.