Lehetett volna jobb is, és én azért mégis azt mondom, hogy nem lett olyan rossz. Tegnap néztem meg a moziba! Kultik Csepel Moziban, Mafab ajándék jegyet felhasználva. Köszönöm szépen a Mafabnak!
Az első, ami nagyon meglepett még a film vetítése előtt, a borzalmas kevés néző, amit sajnos a Marvel köszönhet magának. Az elmúlt években sorra elkészült gyengébbnél gyengébb alkotások, amik elvették a nézők kedvét a moziban lévő Marvel-filmektől.
A film, amelyet én konkrétan vártam, nem ütött olyan nagyot sajnos. Én egy kicsit többet vártam tőle, bár nézhető kategóriába tartozik. Azt a szintet nem üti meg, mint a régi Marvel-filmek. De az tény, hogy látványos, olykor nagyon pörgős! Russell Crowe, illetve Aaron Taylor nagyon jó színészi teljesítményt prezentálnak elénk, a többi mellékszereplővel együtt. A látvány, CGI technológiát színvonalasan használják, amely ma már kötelező, főleg ilyen típusú filmeknél. Konkrétan nekem az állatok ábrázolása nagyon tetszett, színvonalas és profi munka. A látvány végett érdemes volt megnézni, de azért jobbra számítottam. A Marvel lehet, hogy saját maga alatt vágja a fát, mivel szerintem nem hozza vissza ez a film se a kiadott bevételt! Látvány látvány hátán jó, egyszer mindenképpen érdemes megnézni. Értékelés: 7/10.
Lehetett volna jobb is, és én azért mégis azt mondom, hogy nem lett olyan rossz. Tegnap néztem meg a moziba! Kultik Csepel Moziban, Mafab ajándék jegyet felhasználva. Köszönöm szépen a Mafabnak! Az első, ami nagyon meglepett még a film vetítése előtt, a borzalmas kevés néző, amit sajnos a Marvel köszönhet magának. Az elmúlt években sorra elkészült gyengébbnél gyengébb alkotások, amik elvették a nézők kedvét a moziban lévő Marvel-filmektől. A film, amelyet én konkrétan vártam, nem ütött olyan nagyot sajnos. Én egy kicsit többet vártam tőle, bár nézhető kategóriába tartozik. Azt a szintet nem üti meg, mint a régi Marvel-filmek. De az tény, hogy látványos, olykor nagyon pörgős! Russell Crowe, illetve Aaron Taylor nagyon jó színészi teljesítményt prezentálnak elénk, a többi mellékszereplővel együtt. A látvány, CGI technológiát színvonalasan használják, amely ma már kötelező, főleg ilyen típusú filmeknél. Konkrétan nekem az állatok ábrázolása nagyon tetszett, színvonalas és profi munka. A látvány végett érdemes volt megnézni, de azért jobbra számítottam. A Marvel lehet, hogy saját maga alatt vágja a fát, mivel szerintem nem hozza vissza ez a film se a kiadott bevételt! Látvány látvány hátán jó, egyszer mindenképpen érdemes megnézni. Értékelés: 7/10.