Közösség

Vélemény:

76 Szegény párák

(2023)

Meglepetés

SaSa   2026.09.24 23:21
0

Véletlenül botlottam ebbe a filmbe. Érdekesnek találom, hogy sok kommersz szutyok termék és film a csapból is ömlik, de amikor valami minőségibb cucc készül, azt nem mindig harsogják szét. Vélhetőleg szűkebb a fogyasztói bázis. Ugyanakkor valahonnan térülnie kell a költségeknek - ha figyelembe vesszük, hogy milyen színészek játszanak a filmben, akkor vélelmezhető, hogy nem filléres tétel volt elkészíteni. Nem igazán hasonlít más filmhez. Valahogy olyan, mint a V.Frankeinstein történetét összekombinálták volna mondjuk az Emberi százlábúval, az Alice csodaországbannal, ....került bele romantika, társadalomkritika, humor.... jobbára fekete :-) Hát Villem Defoe gyerekkori történetei külön viccesek voltak a filmben. Már aki bírja a morbid humort... Mark Ruffalo alakítása is kiváló volt. Emma Stone ugyan nem nagy kedvencem, de rá sem mondhaok rosszat, jól alakított. Nekem nehéz besorolni a filmet valamilyen kategóriába. Fekete humor/komédia talán a legjobb jelzője. De sci-fi is van benne bőven - még akkor is ha a racionalitástól mesze is rugaszkodik. Nekem nagyon tetszett, de érdemes előzeetst nézni, mielőtt nekiesnél.... mert okozhat nagy csalódást is.