Közösség

Vélemény:

57 Kinyírni a világot

(2024)

Bill jobb Deadpool mint Deadpool

Piczil Zsolt   2024.09.16 14:22
1

Mert ugye nem véletlen a piros ruha (Deadpool), mint ahogy az egyik főellenfél fekete-sárga rucija sem (Kill Bill, előtte meg Bruce Lee). Hát igen, ebben a filmben nincs sok újdonság, viszont elég szórakoztató. Én pl. szeretem kitalálni a filmek fordulatait, de itt meglepett a végkifejlet csavarja. Bill Skarsgard castingja kijöhetett volna rosszul is, de a srác simán hozta a karakterét. Kifejezetten jól játszott az arcával meg a mozdulataival. Érdekes ez a gyerek, mert ezzel a gülüszemmel, duda orral lehetne alapból nevetséges, mégis A hollóban teljesen komoly volt. Szóval jó színész, aki dráma és vígjátékban is remekel (szerintem). 2024 lehetne Bill Skarsgard éve, amikor letarolta a mozikat, mégsem lesz az, mert mindkettő filmje maximum közepes pontszámot kap, vagy akár bukik is. Pedig kár lenne egy ilyen tehetséges gyerekért. Bezzeg Adam Sandler! Ő az egész karrierjében f*sta magából az ócska, trehány filmeket, mégsem bizonytalanodott el. És bizonyos körök folyamatosan istápolták (gondolom), nehogy feladja. Úgyhogy kitartás neked, Bill, én mindenesetre eme két filmeddel már rajongód lettem.