Egy minden ízében pocsék, nézhetetlen filmről beszélünk, amit akkor sem lehet rossznál jobbra értékelni, ha imádjuk Bruce Willist. Márpedig, ha valaki, akkor én imádom.
Egészen egyszerűen nem hiszem el, hogy nem volt senkinek annyi esze a filmesek közül, hogy egy afáziával küzdő ikonnak kitaláljon egy olyan sztorit, ami üt.
Nem, nem kellett volna Az utolsó cserkész vagy a Die Hard-filmek színvonalán megcsinálni, egy tisztes iparosmunka bőven megtette volna.
A legszomorúbb az egészben, hogy egy komplett stáb asszisztált ehhez a – bocsánat, de nincs rá más szó – sz*rhoz.
A történet széteső, logikátlan, a karakterek rosszak, a főhős alapkonfliktusának leírása és előadása pocsék, nem folytatom.
Filóztam, hogy vajon megérdemli-e a rosszat a nézhetetlen helyett, de most John McClane sem segíthet...
Egy minden ízében pocsék, nézhetetlen filmről beszélünk, amit akkor sem lehet rossznál jobbra értékelni, ha imádjuk Bruce Willist. Márpedig, ha valaki, akkor én imádom. Egészen egyszerűen nem hiszem el, hogy nem volt senkinek annyi esze a filmesek közül, hogy egy afáziával küzdő ikonnak kitaláljon egy olyan sztorit, ami üt. Nem, nem kellett volna Az utolsó cserkész vagy a Die Hard-filmek színvonalán megcsinálni, egy tisztes iparosmunka bőven megtette volna. A legszomorúbb az egészben, hogy egy komplett stáb asszisztált ehhez a – bocsánat, de nincs rá más szó – sz*rhoz. A történet széteső, logikátlan, a karakterek rosszak, a főhős alapkonfliktusának leírása és előadása pocsék, nem folytatom. Filóztam, hogy vajon megérdemli-e a rosszat a nézhetetlen helyett, de most John McClane sem segíthet...