Nagyon sok „világvégés” film kering már mindenfelé évek óta, újabbnál újabb lényekkel megspékelve, fajtánként más és más viselkedésmóddal... nadenaaaaaaa!
Ezzzzz??!!!
Ahogy elkezdték csattogtatni a pofájukat, mint gyerekkorom Hugo-hami játéka, hangos nyerítéssel, potyogó könnyekkel szakadtam a röhögéstől.
Úgy látszik, van még vicc kategóriás lény a tarsolyban az elvetemült elmeroggyant íróknál, amivel nem rémületet, hanem mosolyt csal a néző arcára.
Nézhetetlen katyvasz, se füle, se farka story, nem is értem, mit keresett itt Nicolas???!!!!
Dzsízősssszz!!!
Nagyon sok „világvégés” film kering már mindenfelé évek óta, újabbnál újabb lényekkel megspékelve, fajtánként más és más viselkedésmóddal... nadenaaaaaaa! Ezzzzz??!!! Ahogy elkezdték csattogtatni a pofájukat, mint gyerekkorom Hugo-hami játéka, hangos nyerítéssel, potyogó könnyekkel szakadtam a röhögéstől. Úgy látszik, van még vicc kategóriás lény a tarsolyban az elvetemült elmeroggyant íróknál, amivel nem rémületet, hanem mosolyt csal a néző arcára. Nézhetetlen katyvasz, se füle, se farka story, nem is értem, mit keresett itt Nicolas???!!!! Dzsízősssszz!!!