Közösség

Vélemény:

75 Az auschwitzi tetováló

(2024)

Az auschwitzi tetováló

Kittikee   2024.09.10 15:10
0

Amikor a Sky streaming face-es oldalán megláttam, hogy feltették ezt a sorozatot, hogy nézzétek meg stb., stb.... hát, gyerekek... ami kommentszekció ott ment, az maga volt a szégyenteljes rosszindulat 90%-a. Ment a mocskolódás, köpködés, az oda-vissza adok-kapok gyűlölködés, zsidózás... Hogy ezek a storyk nem igazak, maga a zsidóüldözés, gyilkolás, holokauszt csak kitalált dolgok stb., stb. Esküszöm... nem akartam elhinni, hogy emberek tényleg ilyen gonoszak, hitetlenek (a történelemmel szembemenőlegesen is), szó szerint meghazudtolják az a borzalmat, amit a zsidó nép elszenvedett, megélt, túlélt. De ha az ő családjukkal történtek volna meg ezek a szörnyűségek, akkor is ugyanígy vélekedtek volna vajon?!!!! Saját véleményem megosztván: mindenkinek joga van az élethez, vallás, bőrszín, hovatartozás, faj szerint, és senkinek se szabadna ilyen borzalmakat megélnie, elszenvednie, mint ami akkor megtörtént... soha! Ami a sorozatot illeti, a véleményem: Ezt a történetet nagyjából 1.5-2 órás filmbe simán be lehetett volna sűríteni, mert borzasztó mód el volt húzva (folyamat tekerve néztem). A színészi alakítások jók voltak, a story szép volt (a maga nemében), de felesleges volt ezt így elnyújtani.