Közösség

Vélemény:

91 A vad robot

(2024)

CsupaSzív Robot

Ms. Akárki   2025.05.27 15:47
1

Nem voltak nagy elvárásaim, amikor beültem rá, és kellemesen csalódtam, azt kell, hogy mondjam. Nagyon-nagyon szép történet, amin gyerek és felnőtt egyaránt jól szórakozhat. A képi világ, az animáció és a zenék is tökéletesek szerintem. A szinkronhangok is nagyon jól el lettek találva. A kiskacsa pedig őrült aranyos, főleg amikor még pici, és próbálgatja tanítgatni. Tanulságos és szép történet. És amikor a végén belegondolunk, hogy ha nincs ez a véletlen, hogy megöli a családját, akkor a kiskacsa, mivel kis picike, tuti nem marad meg. Szóval a robot pótanya esetlensége eleinte a szigeten nagy szerencséjére válik a kiskacsának. Vicces és szívvel teli történet, amit felnőtt fejjel is megkönnyez az ember az anyai szeretet miatt. Nagyon jól felépítették a történetet. Nagyon sok pluszt ad a történethez, hogy a robot, ahogy elemzi a többi állat hangmintáit, így megtanul az ő nyelvükön. Nagyon sok poén és dinamika kimaradt volna a történetből, ha ezt esetleg nem lépik meg. A róka karaktere, aki hozzácsapódik, és első barátjává válik a robotnak, is nagyon szép történetszál. Egy szó mint száz, remélem, lesz még folytatása, mert ez kötelező darab szerintem.