Közösség

Vélemény:

74 Átkozott boszorkák 2.

(2026)

Készen állsz egy nosztalgikus varázslatra!?

fabuandras   2026.10.01 17:19
0

Kicsit félve ültem be a moziterembe, mert a több évtizedes kihagyás után érkező folytatások sokszor kiábrándítóak szoktak lenni, de ez a film most kifejezetten kellemes meglepetést okozott.
​
Már az első percekben visszahozta azt a bizonyos ismerős, varázslatos légkört. Sandra Bullock és Nicole Kidman között még mindig elképesztően működik a kémia, mintha egyetlen nap sem telt volna el az előző rész óta. Egyszerűen jó volt őket újra együtt látni a vásznon, csodásan kiegészítik egymást, és a karaktereik dinamikája most is elviszi a hátán az egész történetet. Nagyon tetszett, hogy az új szereplők sem hatottak idegennek vagy erőltetettnek, teljesen jól passzoltak a családi történetbe.
​
A sztori hozta a kötelezőt: volt benne rejtély, boszorkányság, régi családi átkok és rengeteg érzelem. A vizuális világa is nagyon szép lett, a gyertyafényes, sötétebb tónusú jelenetek és az a bizonyos klasszikus ház megint zseniális hangulatot teremtettek a nagy vásznon. Voltak benne kifejezetten vicces és könnyed pillanatok, de amikor kellett, akkor meglepően drámai és izgalmas is tudott lenni.
​
Nem kell tőle hatalmas világmegváltást vagy világrengető akciókat várni, de ez a film nem is erről szól. Ez egy igazi szívmelengető, kicsit varázslatos és nosztalgikus mozi lett, amit jólesik megnézni egy hűvösebb őszi estén. Úgy álltam fel a székből a végén, hogy egyáltalán nem bántam meg, hogy megnéztem, és melegséggel töltött el az egész történet.

#amásikmami