Közösség

Vélemény:

65 Meg fognak ölni

(2026)

Vizuális környezet szennyezés

D’disasterTourist Nézhetetlen  2026.07.26 00:07
0

Sok eset van, amikor az ember elalél olyan dolgoktól, hogy szóhoz sem jut, mert nem jön a szájára a megfelelő kifejezés. Illetve vannak olyan precedensek is, amikor az ember azért nem találja a szavakat, mert szimplán nem hisz a szemének, hogy ekkora vizuális balesetnek esett áldozatául a szeme. Sok mindent írhatnék erről a filmről, de mindegyik leírt szó kárba vész. Én azért mégis rászánom az időt, remélve, hogy jópár embert eltántorítok ettől a borzalomtól. Ha demoralizáló, vegzáló dolgokkal akarom illetni ezt a jóindulattal “filmnek” csúfolt balesetet, akkor azt mondanám, hogy egy temus Kill Bill filmutánzat. Számomra nagyon felháborító ez a giccses, összehányt tartalom. Több ponton, több sebből vérzik a produktum, de ezek a véres jelenetek valami elképesztően ultra gagyi, átgondolatlan, igénytelen, csapnivaló alkotások. Elképesztően kellemetlenül éreztem magam minden egyes percében, és tudom, én vagyok ennyire szentimentális, elvetemült, hogy mindig adok esélyt a végéig, de ennél a filmnél már az első percek intő jelek, hogy itt igenis polgárpukkasztás lesz. Ha egy tanácsot elfogadsz, nézz róla trailert, mert nagyon meg fogod bánni, ha végignézed.