Közösség

Vélemény:

79 A nagy fogás

(2026)

Tényleg ennyire jó vagy csak nagy a hype?

Br623   2026.01.21 13:29
0

Matt Damon és Ben Affleck neve azt ígéri, hogy egy jó filmet fogunk látni. Viszont az, hogy ezt a Netflix biztosítja számunkra, már kétségeket jelent. (Inkább a mennyiség, mint a minőség, ugyebár...) Megnéztem a filmet, és nem volt rossz, de azt is megértem, hogy miért nem a mozikba került be. Izgalmas, fordulatos, az elején kíváncsi az ember, a végén meglepődik, de azért valami pluszt még el bírtam volna viselni ahhoz, hogy én is azt mondjam, hogy ez egyelőre az év filmje. Nagyon korai azért ezt így kijelenteni, és részemről ez a film feledésbe fog merülni hamar, hogy esetleg évek múlva újranézzem majd úgy, hogy nem sokra emlékszek belőle. Úgy éreztem, hogy túl sok a hűha benne. Valakit rögtön megölnek, utána a zsaruk egymásnak feszülnek, majd jön a nagy fogás, és egyértelműen valami nem stimmel, mindenki bizonytalan mindenkivel, nem tudni, hogy ki korrupt, ki nem, nekem ez túl sok volt, főleg, hogy a film szinte végig ugyanabban az utcában, házban zajlik. Szerintem csak azért kap ennyire pozitív kritikákat, mert a két főszereplő már letett valamit az asztalra, és gyakorlatilag bármit eljátszhatnának, akkor is leborulnának előttük. Azért nézze meg mindenki maga és döntse el, hogy neki tetszett-e. A férjem szerint jó volt, pedig ő ritkán mond ilyet egy filmre.