Közösség

Vélemény:

78 Senki 2

(2025)

Szórakoztató és véres (80%)

Crew   2025.08.31 22:31
2

Hutch Mansell az első részben alaposan bemutatkozik: kiderül, hogy totál átlagos külseje egy vérprofi bérgyilkost, harcművészt és mesterlövészt takar. A második részben nyiltan vállalja fel kettős életét: egyszerre családapa és bérgyilkos a kormány szolgálatában. Egy nap elhatározza, hogy most már családjára és feleségére is gondolnia kell, így befizet egy családi nyaralásra. Igen ám, de a munkája ide is követi, így vicces és néhol szürreális helyzetekben válik egyszerre turistává és maffiával harcoló gyilkológéppé. Érdekesség, hogy a főgonosz szerepét az egykori szexikon Sharon Stone alakítja. Mitch szerepében Bob Odenkirk megint jól játszik, bár hozzá kell tegyem, hogy egyik szerepében sem nyújt akkorát, mint a híres Breaking Bad dörzsölt Saul Goodmanjaként. Én összességében jól elvoltam a Senki 2-vel. Nem az évszázad filmje, de szórakoztató. Néhol különösen vicces. Ami az értékelést illeti, szerintem megérdemli a négy csillagot és a 80 százalékot, mert kikapcsolja az embert másfél órára. És ez nagy szó manapság.