Közösség

Vélemény:

69 A leleplezés napja

(2026)

Mit titkolnak az emberiség elől?

Erik Csok   2026.06.11 22:08
0

Nagyon érdekesnek ígérkezett a számomra ez a film, ezért is voltam úgy vele, hogy moziban kell néznem, és hát bíztam benne, hogy egy jó film lesz, mert hát mégis csak egy Steven Spielberg-film. És jó lett! Nekem nagyon tetszett! Az összképet nézve szerintem egy jó története van, és a végén olyan szépen össze áll minden és érthető lesz, hogy azt látni kell! Az elején még nyilván rejtélyes, aztán szép lassan derülnek ki a dolgok, de szépen vezeti fel a dolgokat. Egyáltalán nem unalmas, nagyon jól fenn tudja tartani a figyelmet. Az akciójelenetek előtt le a kalappal, a vonatos jelenet például szerintem eszméletlenül király lett! Látványos is, és ez a film úgy egy UFO-s film, hogy konkrétan a lényeket összesen az egész filmben kb. 3-4 percig látjuk, de Steven Spielberg képes volt arra, hogy a nézőt a film végéig érdekelje, mi is lesz a végkifejlet. Legalábbis nálam ez így volt, szóval működött. Hatalmas társadalomkritika, elgondolkodtató film, és ezt a témát szerintem így ebben a formában ez a film tükrözi a legjobban. Tényleg, akit érdekel, nyomás a mozi, sci-fi fanoknak pedig egyenesen kötelező!