Közösség

Vélemény:

65 A leleplezés napja

(2026)

nagyot akart a szarka

Ms. Akárki   2026.06.30 18:35
0

Ennek semmi értelme nem volt, és nem derült ki konkrétan semmi a film során, amit nagyon sajnálok, mert az előzetese alapján és a színészgárdával nagy potenciál volt benne. Kaotikus tempóban, random üldözős jelenetekkel, analfabéta katonákkal tűzdelt triviális jelenetek tömkelege a film háromnegyede, a negyede meg konkrét unalom. Vannak benne érdekes gondolatok, de azért ezt nem érdemes szerintem megnézni. Látványos, az tény, de semmi több. Szétröhögtem magam a fele akciójeleneten, pl. amikor a lécek mögött bújik a pali, és a kb. 50 katona, akik a háznál keresik, nem látják... én ezen már csak röhögni tudok. Annyi ilyen bolond jelenet van. És szerintem ez a vallási témát beleerőszakoló gondolat sem kellett volna ebbe a filmbe. Meg tényleg semmi nem derült ki. Most ezek az ufók miért alakították át a gyerekeket élő iránytűvé és fordítógéppé? A végén semmi nem derül ki. Még ha a végén, amit mondani akartak, legalább hallhatták volna a nézők, de nem. Persze, előtte elvágták a filmet. Pedig ha már végigszenvedtem a filmet, legalább jó lett volna hallani. XD