Közösség

Vélemény:

64 A kaptár

(2026)

Véres őrület, forró pillanatok és garantált adrenalin

Virág2   2026.10.04 10:21
0

A kaptár nekem most egy olyan mozi volt, ami rendesen megdolgoztatta az idegeimet. Már az elején érezni lehet, hogy itt nem lesz nyugodt esti mozizás, és ahogy haladunk előre, egyre durvább és betegebb dolgok történnek. Volt olyan jelenet, amikor konkrétan azt éreztem, hogy „na jó, ebből én most inkább kimaradnék”. Ami külön tetszett, hogy a film nem spórol a vérrel, a szörnyekkel és a feszültséggel. Vannak benne kifejezetten gusztustalan pillanatok, de pont ezek adják meg azt a hangulatot, amit egy jó horrorban szeretek. Nem csak ijesztget, hanem folyamatosan fenntartja azt az érzést, hogy bármi megtörténhet. Néhol kicsit túltolja a káoszt, de engem végig lekötött. Van benne vér, para, akció és bőven olyan pillanat, amikor az ember önkéntelenül is összébb húzza magát a moziszékben. Nekem ez a film bejött. Ami pedig a végén történik, az szépen megadja azt a bizonyos , na, erre nem számítottam érzést. Összességében nálam ez egy véres, izgalmas és kellően beteg mozizás volt, ami után azért örültem, hogy nem egyedül néztem.