Közösség

Vélemény:

76 Csak egy éjszaka

(2026)

Csak egy éjszaka

Merci   2026.08.07 00:02
1

A Csak egy éjszaka számomra inkább közepes élményt nyújtott. Az alapötlet érdekesnek indult, hiszen a történet a szerelemről, a szabadságról és az emberi kapcsolatokról próbál mondani valamit, mégsem éreztem, hogy igazán mélyre ásna ezekben a témákban. Több jelenet is kiszámíthatónak hatott, ezért a cselekmény nem tudott teljesen magával ragadni. A két főszereplő alakítása önmagában rendben volt, mégsem éreztem közöttük azt a természetes vonzalmat és érzelmi összhangot, amely hitelessé tette volna a kapcsolatukat. Emiatt a romantikus pillanatok számomra kevésbé működtek. A női főszereplő öltözéke is végig kizökkentett, nem igazán értettem, miért volt szükség arra, hogy szinte az egész filmen át ugyanabban a feltűnő ruhában jelenjen meg, mert ez inkább elvonta a figyelmemet a történetről, mintsem hozzáadott volna a karakterhez. Úgy éreztem, hogy a film elsősorban a fiatalabb közönséget szólítja meg, a mondanivalója és a romantikus szál inkább tinédzser nézők számára lehet igazán átélhető. Egyszer nézhető alkotásnak tartom, de számomra nem hagyott maradandó élményt.
#sárkányok